CoD Warzone görüntü bulanık ve keskin değil

sokumonko

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Oyunda dokular ve doku filtreleme gibi ayarlar yüksekte ve render 1920X1080 olmasına rağmen bulanık ve keskin olmayan bir görüntü alıyorum. Sorunu bir türlü çözemedi. Öyle ki renderı %125'e bile çekiyorum ama yine de aynı görüntüyü veriyor. NVIDIA ayarlarım kalite ön ayarlı üstelik. Yardımcı olabilecek var mı?

1590264028940.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Oyunda dokular ve doku filtreleme gibi ayarlar yüksekte ve render 1920X1080 olmasına rağmen bulanık ve keskin olmayan bir görüntü alıyorum. Sorunu bir türlü çözemedi. Öyle ki renderı %125'e bile çekiyorum ama yine de aynı görüntüyü veriyor. NVIDIA ayarlarım kalite ön ayarlı üstelik. Yardımcı olabilecek var mı?

Eki Görüntüle 571659

Bu bir güncellemeyle oldu sanırım ya da otomatik bir ayar yapıyor anlamıyorum. Bende fark ettim. Her şey Ultra olmasına rağmen görüntü/dokular net olmayabiliyor. Neden kaynaklandığını bilen varsa aydınlatsın lütfen ;)

Oyunu her açtığımda fullscreen borderless ve render resolution 66 olarak başlıyor. Benim her seferinde fullscreen ve render resolution 100 olarak ayarlamam gerekiyor. Ayrıca oyundayken Nvidia ayarlarından Digital Vibance’i arttırmanı tavsiye ederim (Standart değer 50, oyunda 75-80’e çıkarılabilir.). Oyundan çıktığında bu değeri standartta kullan, renkler bozuluyor ve göz yorulmasına sebep oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı