R5 3500X için RX7600 alınır mı?

SALOOWEN

Kilopat
Makaleler
13
1660 Super'imi 4 bin TL civarına satıyorum. Sıfır 4060 veya RX7600'lere bakıyorum şu ancak aralarında 4 bin TL civarı fiyat farkı var. İşlemcim Ryzen 5 3500X, AM4 için daha fazla yatırım yapmayı düşünmüyorum. Aradaki farka sizce değer mi?

Son düzenleme:
Darboğaz'ın babası. Ve adamı da kazıklamak istiyorsunuz herhalde hocam. Kesinlikle 4K'ya verin.

Alınmaz o işlemci için, 1660 Super ile devam et, bu arada 1660 Super'e 4000 TL verecek kerizi de iyi bulmuşsun.
Darboğaz'ın babası. Ve adamı da kazıklamak istiyorsunuz herhalde hocam. Kesinlikle 4K'ya verin.
Biraz yanlış anlaşılma olmuş, kesin olarak 4000’e satmıyorum. Hafif kırıcam fiyatı kimseyi kazıklamak istemem. :d

Ekran kartımın gerçekten yetersiz kaldığını hissediyorum artık, ileride DDR5’e de geçebilirim belki. Bir süre darboğazlı şekilde kullanmak o kadar problem olur mu?

Biraz yanlış anlaşılma olmuş, kesin olarak 4000'e satmıyorum. Hafif kıracağım fiyatı kimseyi kazıklamak istemem. :d

Ekran kartımın gerçekten yetersiz kaldığını hissediyorum artık, ileride DDR5'e de geçebilirim belki. Bir süre darboğazlı şekilde kullanmak o kadar problem olur mu?

O kadar problem olmaz. İleride işlemcini de değiştirirsin.

Hocam bu sokete para harcama bence, sıfır ekran kartlarına o kadar vermek yerine elindekilerin hepsini satıp AM5 sisteme geç ve idarelik bir kart al veya AM5 sistemde 1660 Super'i kullan sonra değiştirirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı