Akif Okaner
Picopat
Daha fazla
Ultra ayar onemli degil benim icin.Valorant-Csgo-R6 gibi oyunlari akici,Rdr2-Pubg-COD gibi oyunlari da dusuk orta ayarlarda iyi fps ile oynasam harika olur.3500X'de ısınmadan şikayet edenler vardı. Fakat belirttiğin sistem günümüz için normal düzeyde. Yeni çıkan oyunlarda Ultra ayar takıntın varsa oynayamazsın. Fakat üzmez tatmin olursun.
H serisi bir anakart bile b450m den cok daha pahali intel işlemci düşünmüyorum o yuzden.Fiyati gaming gecelerinde falan duserse R5 3600 almaya calisirim.Intel almak için Z serisi anakart lazım değil illaki. MHz sınırlaması olsa bile R5 3600'den daha çok performans veriyor i5 10400F alın.
Gigabyte B450m s2h veya Msi B450m A pro dusunuyorum.3600 konusunda haklisiniz.Fiyatini takipteyim.Mevcut yazdigim sistem hakkinda gorusunuz nedir?3600+sağlam anakart alıp ileride alacağınız soğutucu ile OC yapmak daha mantıklı. Hem daha ileriye dönük olur.
S2H daha iyi olur. Bildiğim kadarıyla VRM'leri kalitesizdi.Gigabyte B450m s2h veya Msi B450m A pro dusunuyorum.3600 konusunda haklisiniz.Fiyatini takipteyim.Mevcut yazdigim sistem hakkinda gorusunuz nedir?
Kasa Msi mag forge 100m dusunuyorum.S2H daha iyi olur. Bildiğim kadarıyla VRM'leri kalitesizdi.
Abartmadan OC yapabileceğin bir anakart.Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu arada sanırım sistem şuan şöyle:
3600/3500x
S2H V2
1650S
Kasa/PSU/SSD için bütçe söylersen yardımcı olabilirim.
Hocam birkaç sorum var.Kasa olarak bunu önerebilirim.Ranker Cygnus V2 Siyah s ARGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Ranker Cygnus V2 Siyah s ARGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
PSU da bu olur. Sık sık 40 TL indirim yiyor, takip etmeni öneririm.FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply özelliklerini incele, 1.915,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Seagate Barracuda da alma bu arada.
Rehber: Seagate Barracuda HDD'ler neden alınmamalı?
Hepinize merhabalar arkadaşlar, bugün bu konuda Seagate'in dümdüz Barracuda disklerinin neden alınmaması gerektiğini anlatacağım. Forumda neredeyse her HDD önerisi konusunda gördüğüm bir HDD. Önerenlere neden alınmaması gerektiğini sürekli anlatıyorum. İşte ben de artık bir konu ile neden...www.technopat.net Western Digital 3.5" 1 TB Blue WD10EZRZ SATA 3.0 5400 RPM Hard Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital 3.5" 1 TB Blue WD10EZRZ SATA 3.0 5400 RPM Hard Disk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital 3.5" 1 TB Blue WD10EZRZ SATA 3.0 5400 RPM Hard Disk özelliklerini incele, 1.378,75 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com İkisi arasından tavsiyem P300 olur, WD Blue da üzmez ama.Toshiba 3.5" 1 TB P300 HDWD110UZSVA SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Toshiba 3.5" 1 TB P300 HDWD110UZSVA SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Toshiba 3.5" 1 TB P300 HDWD110UZSVA SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk özelliklerini incele, 1.326,87 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com