R5 3500X ile GTX 1650S nasıl performans verir?

Akif Okaner

Picopat
Yer
Fleurieland
Daha fazla  
Şimdiki piyasaya baktığımız zaman R5 3600 çok pahalı (fiyatı düşerse tabii ki düşünürüm). i5 10400F o kadar pahalı değil ama anakartları pahalı. Bana en mantıklısı R5 3500X geldi. 6 çekirdek olması çok sorun değil benim için. GTX 1650 Super ekran kartıyla ne kadar uyumlu olur? Bir de güncel oyunlarda tatmin edici FPS değerleri alır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel almak için Z serisi anakart lazım değil illaki. MHz sınırlaması olsa bile R5 3600'den daha çok performans veriyor i5 10400F alın.

3500X'de ısınmadan şikayet edenler vardı. Fakat belirttiğin sistem günümüz için normal düzeyde. Yeni çıkan oyunlarda Ultra ayar takıntın varsa oynayamazsın. Fakat üzmez tatmin olursun.
Ultra ayar onemli degil benim icin.Valorant-Csgo-R6 gibi oyunlari akici,Rdr2-Pubg-COD gibi oyunlari da dusuk orta ayarlarda iyi fps ile oynasam harika olur.
Intel almak için Z serisi anakart lazım değil illaki. MHz sınırlaması olsa bile R5 3600'den daha çok performans veriyor i5 10400F alın.
H serisi bir anakart bile b450m den cok daha pahali intel işlemci düşünmüyorum o yuzden.Fiyati gaming gecelerinde falan duserse R5 3600 almaya calisirim.

Gigabyte B450m s2h veya Msi B450m A pro dusunuyorum.3600 konusunda haklisiniz.Fiyatini takipteyim.Mevcut yazdigim sistem hakkinda gorusunuz nedir?
S2H daha iyi olur. Bildiğim kadarıyla VRM'leri kalitesizdi.

Abartmadan OC yapabileceğin bir anakart.

Bu arada sanırım sistem şuan şöyle:
3600/3500x
S2H V2
1650S

Kasa/PSU/SSD için bütçe söylersen yardımcı olabilirim.

S2H daha iyi olur. Bildiğim kadarıyla VRM'leri kalitesizdi.

Abartmadan OC yapabileceğin bir anakart.

Bu arada sanırım sistem şuan şöyle:
3600/3500x
S2H V2
1650S

Kasa/PSU/SSD için bütçe söylersen yardımcı olabilirim.
Kasa Msi mag forge 100m dusunuyorum.
Psu tam karar veremedim ama Fsp olabilir.
Halihazirda 240 gb ssd var bende simdilik 1tb seagate hdd dusunuyorum.İleride 500 gb bir m2 ssd bakabilirim.

Kasa olarak bunu önerebilirim.
PSU da bu olur. Sık sık 40 TL indirim yiyor, takip etmeni öneririm.
Seagate Barracuda da alma bu arada.
İkisi arasından tavsiyem P300 olur, WD Blue da üzmez ama.

Kasa olarak bunu önerebilirim.
PSU da bu olur. Sık sık 40 TL indirim yiyor, takip etmeni öneririm.
Seagate Barracuda da alma bu arada.
İkisi arasından tavsiyem P300 olur, WD Blue da üzmez ama.
Hocam birkaç sorum var.
Şimdi bu kasanin fiyati msi 100m ile ayni sayilir.Hangisi daha iyidir.
Psu konusunda 550w bu sisteme rahatca yeter mi?
Hdd konusunda kafama takilan nokta 500gb bir m2 ssd alsam guncel 6-7 oyuna alan yeter mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı