R5 3500X ile RTX 3060 Ti darboğaz yapar mı?

• Konuyu başlatan UZAQ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 430
@kino hoca da "laga luga" yapıyor 3000 serisi kartlara karşı. O da bi' garip galiba. CUDA istiyorsan RTX 4000 serisi de bakılabilir ve ayrı bir konu.
Ne alaka, adamın parası belki 2.elden 3060Tİ a yetiyor 6.5-7 civarı. CUDA için 4 serisimi alıcaz illa nerden uydurdun bunu. Sen olaya sadece anladığım oyun performansı olarak bakıyorsun. Bi tane türkü var dilinde başka bir şey söylemiyorsun dostum her yorumda.

Ne alaka, adamın parası belki 2.elden 3060Tİ a yetiyor 6.5-7 civarı. CUDA için 4 serisimi alıcaz illa nerden uydurdun bunu. Sen olaya sadece anladığım oyun performansı olarak bakıyorsun. Bi tane türkü var dilinde başka bir şey söylemiyorsun dostum her yorumda.
Kardeşim abartı işlerle uğraşacak adamın bütçesi zaten vardır, değil mi? Verimsiz, dandik 3060 Ti alınır mı sence?
Aynı kartlar olduğu için, yorumlar da aynı olabilir mi?

Kardeşim abartı işlerle uğraşacak adamın bütçesi zaten vardır, değil mi? Verimsiz, dandik 3060 Ti alınır mı sence?
Abartı iş ne ya, sen render ı falan sadece devasa 4090 lı sistemi olanlarmı yapıyor sanıyorsun sadece. 2060 ile oyun geliştiren arkadaşlarım var benim. Neyse konu dağılmasın. Benim tepkim tamamen alınmaz demenize karşı. Sıfır olarak bende karşıyım. Ama 2.elde alıcının kriterlerine uyuşuyor ise gayette alınabilir 3 serisi.

Abartı iş ne ya, sen render ı falan sadece devasa 4090 lı sistemi olanlar mı yapıyor sanıyorsun sadece. 2060 ile oyun geliştiren arkadaşlarım var benim. Neyse konu dağılmasın. Benim tepkim tamamen alınmaz demenize karşı. Sıfır olarak bende karşıyım. Ama 2.elde alıcının kriterlerine uyuşuyor ise gayette alınabilir 3 serisi.
2. elde de alınmaz. "Sadece RTX 4090'lı adamlar yapıyor" gibi bir yaklaşımım yok ama render için iyi işlemci soğutma, RAM vs. gerekiyorken iyi bir GPU gerekmesi de kaçınılmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı