Çözüldü R5 3500X işlemci çekirdeği "Aygıt Yöneticisi"nde görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Meftun Ege Kara

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, AMD Ryzen 5 3500X 6 çekirdekli işlemcisini kullanıyorum. Aygıt Yöneticisinde işlemci kategorisine baktığımda sadece 6 çekirdek gözüküyor. Arkadaşlarım aygıt yöneticisine baktığında 12 çekirdek gözüküyor. Bu hata mı eğer hataysa nasıl giderebilirim?

Merhabalar, AMD Ryzen 5 3500X 6 çekirdekli işlemcisini kullanıyorum. Aygıt Yöneticisinde işlemci kategorisine baktığımda sadece 6 çekirdek gözüküyor. Arkadaşlarım aygıt yöneticisine baktığında 12 çekirdek gözüküyor. Bu hata mı eğer hataysa nasıl giderebilirim?

Dostum anakart modelini aratarak güncel BIOS ayarını indir USB'ye kopyala. Daha sonra BIOS menusunden BIOS'unu guncelle. BIOS'u guncelledıkten sonra MSConfig yaz. Ondan sonra normal baslangıc secenegıne bastıktan sonra PC'yı yendıen baslat. Bende cok aradım kımse yardımcı olamadı kendı kendıme buldum.

Dostum anakart modelini aratarak güncel BIOS ayarını indir USB'ye kopyala. Daha sonra BIOS menusunden BIOS'unu guncelle. BIOS'u guncelledıkten sonra MSConfig yaz. Ondan sonra normal baslangıc secenegıne bastıktan sonra PC'yı yendıen baslat. Bende cok aradım kımse yardımcı olamadı kendı kendıme buldum.
MSCOnfig ayarını kendiniz Instagram'daki tavsiyelerle bozup sonra da çözmüşsünüz. Burada böyle bir durum yok.

Bu işlemci 6 çekirdek 6 thread bir işlemci ve MSConfig'deki hiçbir ayarla da bunun bir ilgisi yok -SDN gibi sitelerin tavsiyesi ile çekirdek sayısına elle müdahale etmediğiniz sürece...

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı