Emir Sazil Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #1 Sistem topluyorum. Anakartımdaki HDMI'ı kullanmak istiyorum. (ekran kartı olmadan!) işlemciyi AMD Ryzen 5 3500X düşünüyorum. Bu işlemci ile anakarttaki HDMI'dan görüntü alabilir miyim? Anakartım: MSI B550A-PRO
Sistem topluyorum. Anakartımdaki HDMI'ı kullanmak istiyorum. (ekran kartı olmadan!) işlemciyi AMD Ryzen 5 3500X düşünüyorum. Bu işlemci ile anakarttaki HDMI'dan görüntü alabilir miyim? Anakartım: MSI B550A-PRO
Çözüm ghostrtr 20 Ağustos 2021 Emir Sazil dedi: Sistem topluyorum. Anakartımdaki HDMI'ı kullanmak istiyorum. (ekran kartı olmadan!) işlemciyi AMD Ryzen 5 3500X düşünüyorum. Bu işlemci ile anakarttaki HDMI'dan görüntü alabilir miyim? Anakartım: MSI B550A-PRO Genişletmek için tıkla... Alamazsınız işlemcinin içinde dahili grafik birimi yok.
Emir Sazil dedi: Sistem topluyorum. Anakartımdaki HDMI'ı kullanmak istiyorum. (ekran kartı olmadan!) işlemciyi AMD Ryzen 5 3500X düşünüyorum. Bu işlemci ile anakarttaki HDMI'dan görüntü alabilir miyim? Anakartım: MSI B550A-PRO Genişletmek için tıkla... Alamazsınız işlemcinin içinde dahili grafik birimi yok.
ghostrtr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.144 Çözümler 3 20 Ağustos 2021 #2 Emir Sazil dedi: Sistem topluyorum. Anakartımdaki HDMI'ı kullanmak istiyorum. (ekran kartı olmadan!) işlemciyi AMD Ryzen 5 3500X düşünüyorum. Bu işlemci ile anakarttaki HDMI'dan görüntü alabilir miyim? Anakartım: MSI B550A-PRO Genişletmek için tıkla... Alamazsınız işlemcinin içinde dahili grafik birimi yok. Artı 0 Eksi Çözüm
Emir Sazil dedi: Sistem topluyorum. Anakartımdaki HDMI'ı kullanmak istiyorum. (ekran kartı olmadan!) işlemciyi AMD Ryzen 5 3500X düşünüyorum. Bu işlemci ile anakarttaki HDMI'dan görüntü alabilir miyim? Anakartım: MSI B550A-PRO Genişletmek için tıkla... Alamazsınız işlemcinin içinde dahili grafik birimi yok.
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.625 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #3 Maalesef alınamaz. Sadece APU'da alabilirsin AMD tarafında. Artı 0 Eksi
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.704 Makaleler 1 Çözümler 113 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 31 Ağustos 2021 #4 Maalesef alamazsın. İşlemcinin kendine ait ekran kartı bulunmuyor. Eğer işlemciden görüntü almak istiyorsan APU işlemci alabilirsin. Artı 0 Eksi
Maalesef alamazsın. İşlemcinin kendine ait ekran kartı bulunmuyor. Eğer işlemciden görüntü almak istiyorsan APU işlemci alabilirsin.