Çözüldü R5 3500X işlemci ile görüntü alınabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emir Sazil

Hectopat
Daha fazla  
Sistem topluyorum. Anakartımdaki HDMI'ı kullanmak istiyorum. (ekran kartı olmadan!) işlemciyi AMD Ryzen 5 3500X düşünüyorum. Bu işlemci ile anakarttaki HDMI'dan görüntü alabilir miyim? Anakartım: MSI B550A-PRO

Çözüm
Sistem topluyorum. Anakartımdaki HDMI'ı kullanmak istiyorum. (ekran kartı olmadan!) işlemciyi AMD Ryzen 5 3500X düşünüyorum. Bu işlemci ile anakarttaki HDMI'dan görüntü alabilir miyim? Anakartım: MSI B550A-PRO
Alamazsınız işlemcinin içinde dahili grafik birimi yok.
Alamazsınız işlemcinin içinde dahili grafik birimi yok.

Çözüm
Maalesef alamazsın. İşlemcinin kendine ait ekran kartı bulunmuyor. Eğer işlemciden görüntü almak istiyorsan APU işlemci alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı