Herkese merhaba arkadaşlar ben GTA 5'e girdiğimde oyun 5 dakika içinde 2-3 kez drop yiyor ve ardından hiçbir hata vermeden oyun tamamen kapanıyor ve geriye hiçbir hata kodu falan falan kalmıyor yardım eder misiniz?
İşlemci: Ryzen 5 3500X.
Ekran kartı: ASUS Dual RTX 2060 OC Evo 6 GB.
RAM'ler: 16 GB 3000 MHz (OC 3400MHz)
Anakart: ASUS Prime Plus.
Herkese merhaba arkadaşlar ben GTA 5'e girdiğimde oyun 5 dakika içinde 2-3 kez drop yiyor ve ardından hiçbir hata vermeden oyun tamamen kapanıyor ve geriye hiçbir hata kodu falan falan kalmıyor yardım eder misiniz?
Çünkü kalitesiz . Çünkü o bir bomba Vietnam’dan hatırlıyorum askerlerin en çok aldığı eğitim ne silah ne de kendini savunmaydı... En önemli eğitim Everest, Gamepower, Rampage tarzı PSU’lardan korunmalarıydı... Ve bu vahşetin önüne geçilemedi ne yazık ki.
Bilgisayarını değiştir diyen yok PSU ndan bahsediyoruz. Ekran kartı pin girişin benim daha demin attığım görseldeki gibi tek kablodan ikinci pin kablosunu mu oluşturmuş ?
High Power 600W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bilgisayarını değiştir diyen yok PSU ndan bahsediyoruz. Ekran kartı pin girişin benim daha demin attığım görseldeki gibi tek kablodan ikinci pin kablosunu mu oluşturmuş ?
Bende bazı oyunlarda geç atıyor bazı oyunlarda hemen atıyor Cs go ya girer girmez atıyor ekran kartım Rx 5700 Xt ancak ekran kartı güç girişim görseldeki gibi senin de PSU pcı-e güç girişi benim gibiyse kapanma bundan oluyor olabilir.