Merhaba arkadaşlar, ben bu sistemi kullanıyorum. Yeni kasa aldım 1 ay önce. TD500 kasayı aldığımdan beri darboğaz yemeye başladım acaba PSU yetmiyor mu yetmiyorsa PSU önerebilir misiniz?
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
En ucuz Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
COOLZERO'nun modüler olması ve Performance GD ile fiyat farkının neredeyse olmaması çok büyük bir artı. Öncelikli seçiminiz modüler COOLZERO'dan yana olsun, üzmez.
Tek kanal = yalnızca bir 12v kanalı. 1000W ve altı için birden fazla 12v kanallı PSU'ları önermiyorum, yük altında ekran kartının kararsız çalışması gibi durumları oluyor çift kanal bağlantı yapınca.
Yalnızca tek bir 12v kanalı olunca her şey tek noktadan olduğu için böyle bir durum olmuyor, 12v kanalı ekran kartı ve işlemcinin beslendiği kanal, depolama aygıtları da gücünün bir kısmını 12v kanalından alır.
Sharkoon. Multi rail dediğimiz şey 800-1000W gibi güç kaynaklarında tam olarak işe yarıyor. Daha altındaki güç kaynaklarında faydasından çok zararı var.