şu tarz videolar izleyip bakabilirsiniz. Videoya da bakmadan darboğaz yapmayacağını söyleyebilirdim videoya bakınca emin oldum
İleride sistemi tamamen değiştirip 4080 almazsanız fazla bileBen çok fazla darboğaz yapar sanmıştım teşekkür ederim bu arada yanına FSP Hyper Pro 80+ 700W PSU aldım yeterli olur mu?
İleride sistemi tamamen değiştirip 4080 almazsanız fazla bile![]()
Usta ekran kartı geldi driver kuracağım bende eskiden RX550 vardı onun driverını nasıl bulup sileceğim acil yardım lazım
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Bu rehberdekileri yaparak kaldırabilirsiniz.
Teşekkürler bu arada babamın tanıdığı bir bilgisayarcı bende 2. el RTX 3060 var daha iyi demiş emin olmak için sorayım RTX 3060 mı daha iyi RX 6650 XT mi ikisi de ASUS ROG serisi.
Saf güçte 6650 XT daha iyidir. İşin içine DLSS girince RTX 3060 geçiyor. AMD'nin FSR 3'ü iki karttada kullanılabilir olacak orasını tam bilmiyorum.
Yeni konu açın hocam bilmiyorum.Ustam şimdi ben tüm parçaları taktım ekran kartı çalışıyor RGB yanıyor her şey çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor daha önce 2-3 kere oldu fişi çekip takımca oluyor neden olabilir anakarttada beyaz bir ışık yanıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.