R5 3500X - RX 6650XT sistem darboğaz yapar mı?

Burak6263

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar indirimden Hepsiburada üzerinden 7800 TL'ye ASUS ROG STRIX RX 6650 XT aldım. Ryzen 5 3500X ile kullanacağım aşırı derece darboğaz yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu tarz videolar izleyip bakabilirsiniz.
Videoya bakmadan da darboğaz yapmayacağını söyleyebilirdim videoya bakınca emin oldum.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
şu tarz videolar izleyip bakabilirsiniz. Videoya da bakmadan darboğaz yapmayacağını söyleyebilirdim videoya bakınca emin oldum

Ben çok fazla darboğaz yapar sanmıştım teşekkür ederim bu arada yanına FSP Hyper Pro 80+ 700W PSU aldım yeterli olur mu?

Ben çok fazla darboğaz yapar sanmıştım teşekkür ederim bu arada yanına FSP Hyper Pro 80+ 700W PSU aldım yeterli olur mu?
İleride sistemi tamamen değiştirip 4080 almazsanız fazla bile:D

Usta ekran kartı geldi driver kuracağım bende eskiden RX550 vardı onun driverını nasıl bulup sileceğim acil yardım lazım

Bu rehberdekileri yaparak kaldırabilirsiniz.

Bu rehberdekileri yaparak kaldırabilirsiniz.

Teşekkürler bu arada babamın tanıdığı bir bilgisayarcı bende 2. El RTX 3060 var daha iyi demiş emin olmak için sorayım RTX 3060 mı daha iyi RX 6650 XT mi ikisi de ASUS ROG serisi

Teşekkürler bu arada babamın tanıdığı bir bilgisayarcı bende 2. el RTX 3060 var daha iyi demiş emin olmak için sorayım RTX 3060 mı daha iyi RX 6650 XT mi ikisi de ASUS ROG serisi.

Saf güçte 6650 XT daha iyidir. İşin içine DLSS girince RTX 3060 geçiyor. AMD'nin FSR 3'ü iki karttada kullanılabilir olacak orasını tam bilmiyorum.

Saf güçte 6650 XT daha iyidir. İşin içine DLSS girince RTX 3060 geçiyor. AMD'nin FSR 3'ü iki karttada kullanılabilir olacak orasını tam bilmiyorum.

Ustam şimdi ben tüm parçaları taktım ekran kartı çalışıyor RGB yanıyor her şey çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor daha önce 2-3 kere oldu fişi çekip takımca oluyor neden olabilir anakarttada beyaz bir ışık yanıyor

Ustam şimdi ben tüm parçaları taktım ekran kartı çalışıyor RGB yanıyor her şey çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor daha önce 2-3 kere oldu fişi çekip takımca oluyor neden olabilir anakarttada beyaz bir ışık yanıyor
Yeni konu açın hocam bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı