R5 3500X sistem için sıvı soğutma gerekli mi?

• Konuyu başlatan Lnx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 2.110
Bence de çok pahalı bir soğutucuya gerek yok. 300-400 TL arasında olan kule tipi soğutucular işinizi çok rahat görecektir.

Nasıl olsa içinden stok soğutucu çıkıyor. Deneyip kendiniz görürsünüz ve gerekirse sonra kule tipi veya sıvı soğutma alırsınız. 65W işlemci olduğu için ben yeterli gelebileceğini düşünüyorum.

Bu arada konu dışı olarak, bu sistemi hangi sitede ve kaç paraya topladınız. Bu veya bir tık aşağısını bir yakınıma toplayacağız.

Nasıl olsa içinden stok soğutucu çıkıyor. Deneyip kendiniz görürsünüz ve gerekirse sonra kule tipi veya sıvı soğutma alırsınız. 65W işlemci olduğu için ben yeterli gelebileceğini düşünüyorum.

Bu arada konu dışı olarak, bu sistemi hangi sitede ve kaç paraya topladınız. Bu veya bir tık aşağısını bir yakınıma toplayacağız.

Monitör dahil 6400 TL Monitörsüz 5200 TL ama stok sıkıntısı olduğu için bazı parçalar değişiyor stok bittiği için şuan Ryzen 5 3500x yerine 3500 var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı