L Leww Centipat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #1 RAM Gskill 3600mhz cl2 ddr4 SSD veya HDD modeli kingston 500gb ssd Ekran kartı evga rtx2060 tek fanlı Anakart gigabyte b450m s2h İşlemci R5 3500X Bazı oyunlarda veya video izlerken sürekli KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE, SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION, MEMORY_MANAGEMENT gibi çeşitli mavi ekran hataları alıyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz? dump dosyam: asdqwe.rar drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2022
Bazı oyunlarda veya video izlerken sürekli KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE, SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION, MEMORY_MANAGEMENT gibi çeşitli mavi ekran hataları alıyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz? dump dosyam: asdqwe.rar drive.google.com
VIRATS Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 445 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #2 HD Tune ile diskinize error scan yapar misiniz ek olarak OCCT ile Power stres testi (15 dk) ve Memtest ile RAM testi. Artı 0 Eksi
HD Tune ile diskinize error scan yapar misiniz ek olarak OCCT ile Power stres testi (15 dk) ve Memtest ile RAM testi.
KS KS L Leww Centipat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #3 VIRATS dedi: HD Tune ile diskinize error scan yapar misiniz ek olarak OCCT ile Power stres testi (15 dk) ve Memtest ile RAM testi. Genişletmek için tıkla... occt power stres testi yaptım bir şey değişmedi şimdi hd tune ile error scan yapacağım Leww dedi: occt power stres testi yaptım bir şey değişmedi şimdi hd tune ile error scan yapacağım Genişletmek için tıkla... VIRATS dedi: HD Tune ile diskinize error scan yapar misiniz ek olarak OCCT ile Power stres testi (15 dk) ve Memtest ile RAM testi. Genişletmek için tıkla... dedikleriniz hepsini yaptım fakat herhangi bir hata karşıma çıkmadı Son düzenleme: 20 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
VIRATS dedi: HD Tune ile diskinize error scan yapar misiniz ek olarak OCCT ile Power stres testi (15 dk) ve Memtest ile RAM testi. Genişletmek için tıkla... occt power stres testi yaptım bir şey değişmedi şimdi hd tune ile error scan yapacağım Leww dedi: occt power stres testi yaptım bir şey değişmedi şimdi hd tune ile error scan yapacağım Genişletmek için tıkla... VIRATS dedi: HD Tune ile diskinize error scan yapar misiniz ek olarak OCCT ile Power stres testi (15 dk) ve Memtest ile RAM testi. Genişletmek için tıkla... dedikleriniz hepsini yaptım fakat herhangi bir hata karşıma çıkmadı