R5 3500X sisteme INNO3D RTX 2060 alınır mı?

Arkadaşın öyle bir parası olmayabilir (3050 almak için) şu an RTX 2060 veya GTX 1660 Ti alması mantıklı RTX teklonojisini kullanacak mısınız asıl soru kullanacak iseniz ya şu an RTX 2060 alın ya da dolara geçip 3050 fiyatlarının stabilleşmesini bekleyin (tahminimce mart ayları) o zaman 3050 alın RTX kullanmayacak iseniz şu an GTX 1660 modellerine bakın.

Kanka RTX 20-30 FPS fazla olduğu oluyor Ti'den ve 300 TL fark var arasında alacağım Ti ile bunu burada birinden gördüm stokta kalmamış ama bekliycem gelmesini ve RTX teknolojisinden kastınızı pek anlamadım.

Sizin için bence şu an iki seçenek var
1 şu an GTX 1660 veya RTX 2060.
2 şubat Mart ayları gibi RTX 3050
Sizin zaman tercihinize bağlı.

Sizin için bence şu an iki seçenek var.
1 şu an GTX 1660 veya RTX 2060.
2 şubat Mart ayları gibi RTX 3050.
Sizin zaman tercihinize bağlı.

Kanka neden soruma cevap vermiyosunuz. :( benim bilmek istediğim şey şu RTX 2060 sistemimde darboğaz olur mu nasıl bir performans alır ve bu RTX markası sorunlu mudur değil midir tek bilmek istediğim bu bekleme gibi bir lüksüm yok daha fazlasını verecek paramda yok bu sınırımı aştığım hali.

Kanka neden soruma cevap vermiyosunuz. :( benim bilmek istediğim şey şu RTX 2060 sistemimde darboğaz olur mu nasıl bir performans alır ve bu RTX markası sorunlu mudur değil midir tek bilmek istediğim bu bekleme gibi bir lüksüm yok daha fazlasını verecek paramda yok bu sınırımı aştığım hali.

Darboğaz RTX 2060 ile olmaz GTX 1660'dan belki 10-20 FPS fazla alırsınız RTX bir marka değil teklonojidir YouTube'den araştırabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı