R5 3500X sisteme RAM önerisi

EnesKrmnn33

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
B450M-K II
İşlemci
AMD Ryzen 5 3500X
Herkese merhaba. Sistemimde tek slot 16 GB RAM kullanıyorum ve yetersiz kaldığını düşünüyorum. Aslında kullandığım sistemimde birçok parçayı yenilemeyi düşünüyorum ve ilk RAM'den başlayacağım. 16 GB RAM önerilerinizi bekliyorum.

Sistemim:
ASUS GeForce Dual RTX 2060 EVO OC 6 GB.
AMD Ryzen 5 3500X.
B450M K II.
Tek slot 16 GB RAM.
Samsung EVO 870 SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
O sisteme 32 GB RAM almanız şart değil hocam. Eğer almak istiyorsanız elinizdeki RAM'in aynısını alın. Veya elinizdeki RAM'ı satıp 8x2 16 GB yapmayı deneyebilirsiniz, performans artışı 2 slotta gözle görülür şekilde artar.

Herkese merhaba. Sistemimde tek slot 16 GB RAM kullanıyorum ve yetersiz kaldığını düşünüyorum. Aslında kullandığım sistemimde birçok parçayı yenilemeyi düşünüyorum ve ilk RAM'den başlayacağım. 16 GB RAM önerilerinizi bekliyorum.

Sistemim:
ASUS GeForce Dual RTX 2060 EVO OC 6 GB.
AMD Ryzen 5 3500X.
B450M K II.
Tek slot 16 GB RAM.
Samsung EVO 870 SSD.
O sisteme 16 gb çok çok yetecektir.

O sisteme 32 GB RAM almanız şart değil hocam. Eğer almak istiyorsanız elinizdeki RAM'in aynısını alın. Veya elinizdeki RAM'ı satıp 8x2 16 GB yapmayı deneyebilirsiniz, performans artışı 2 slotta gözle görülür şekilde artar.
zaten sistemde değişikliğe gideceğim için ilk ram den başlamak istedim diğer parçaları da yenileyeceğim. aynısını almayı düşünebilirim ama yoksa bu anakarta uyumlu ram nasıl bulabilirim

zaten sistemde değişikliğe gideceğim için ilk ram den başlamak istedim diğer parçaları da yenileyeceğim. aynısını almayı düşünebilirim ama yoksa bu anakarta uyumlu ram nasıl bulabilirim
Eğer birebir aynı RAM'i bulamıyorsanız, elinizdeki ram ile aynı CL ve MHz değerine sahip bir başka RAM bulun. Birbirinden çok farklı değerlere sahip RAM'ler sisteminizde bazı dengesizlikler yaratabilmekte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı