Schizophren
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Selamlar. Elimde 2020 senesinde aldigim ve dört yıldır aktif olarak kullandigim bir hazir sistem bulunuyor. Fakat son iki yıldır saçma bir sekilde sürekli takilmalar yasiyorum. Oyun oynarken aniden %99 FPS degerleri 20-30 civarina düsüyor (anlik olarak drop seklinde) ve Windows üzerinden calisirken bile hani sistem yük altinda degilken bile bir yavaslik söz konusu. Bu sistemi hizlandirmak istiyorum fakat neresine el atacagimi kestiremiyorum. Amazon indirimlerinden bir islemci almayi düsünüyorum ama foruma baktigim kadariyla bazi arkadaşlar gerekli bulmamis ve yanlış bir yatirim yapmak istemiyorum. Sistem özelliklerini asagiya yazarim. Sistemim hizlansin ve oyunlardaki performansi artsin istiyorum. Cyberpunk, Ghost of Tsushima gibi AAA oyunlarin yaninda Valorant gibi islemci yogunluklu oyunlarda bile takilmalar yasaniyor. Valorant gibi cok sistem yormayan bir oyunda bile 150-200 FPS arasi aliyorum fakat bu sürekli degistigi icin takilmalar cok göze batiyor. SSD kaynakli bir sorun olabilir deyip gidip M.2 SSD ile temiz kurulum Windows yükledim fakat sorun halen ayni. Benchmark, stres testi, FPS degerleri gibi talep edeceginiz her seyi buradan paylasabilirim, yeter ki sorunu kaynagini bulup ona göre bir önlem alayim. Yurt dışında oldugum icin parcalar daha ucuz ve degistirme imkanim daha cok. Simdiden ilginiz icin teşekkürler.
Sistemim.
Gigabyte GTX 1660S.
AMD R5 3500X.
SSD Kingston 1TB M.2 SSD.
Gigabyte A320M S2H.
RAM G.Skill 3000 MHz 8X2.
Sistemim.
Gigabyte GTX 1660S.
AMD R5 3500X.
SSD Kingston 1TB M.2 SSD.
Gigabyte A320M S2H.
RAM G.Skill 3000 MHz 8X2.