Sınırdasın dostum ama o işlemciylede darboğaz yaşarsın. Çünkü Intel kartlar hala stabil değil ve sürücüler işlemci sömürüyor.
güç tüketimi Intel Arc A750 Review - Great Value
Arc 750 alınmaz ben önceden konu açıp belirtmiştim kartın TDP'si çok yüksek ve fazla güç tüketiyor. Yeni nesil kartı biraz iyi ama onunda bana göre TDP'si çok(190W).
Arc 750 alınmaz ben önceden konu açıp belirtmiştim kartın TDP'si çok yüksek ve fazla güç tüketiyor. Yeni nesil kartı biraz iyi ama onunda bana göre TDP'si çok(190W).
TDP'si fazla diye alınmaz diyemeyiz bence. Evet driverlar hala tam oturmadı ama çok da bir sıkıntısı yok oyunlarda. Sık sık güncelleme geliyor. Ben kartı 160W %30 overclock bir şekildr kullanıyorum. 140W falan kullanıyor oyunda.
TDP'si fazla diye alınmaz diyemeyiz bence. Evet driverlar hala tam oturmadı ama çok da bir sıkıntısı yok oyunlarda. Sık sık güncelleme geliyor. Ben kartı 160W %30 overclock bir şekildr kullanıyorum. 140W falan kullanıyor oyunda.
O zaman daha güçsüz bir ekran kartı almalısınız. A750'yi ilk aldığımda R5 1600 AF vardı. CS2 de 30FPS oynuyordum. Ekran kartını tam performansda çalıştıramayacaksanız ne anlamı kalıyor.
Anlıyorum fakat problem yaşayanlar sizden daha fazla.olgunlaşmamış sürücüler hala ve o işlemciyle darboğaz kaçınılmaz+olarak resizable BAR açmadan o kartı kullanamaz.