R5 3500X ve Intel Arc A750 sistem darboğaz yapar mı?

Sınırdasın dostum ama o işlemciylede darboğaz yaşarsın. Çünkü Intel kartlar hala stabil değil ve sürücüler işlemci sömürüyor.
güç tüketimi Intel Arc A750 Review - Great Value
Arc 750 alınmaz ben önceden konu açıp belirtmiştim kartın TDP'si çok yüksek ve fazla güç tüketiyor. Yeni nesil kartı biraz iyi ama onunda bana göre TDP'si çok(190W).

İyi durumum olsa zaten isterim Ryzen 5 5600 vs fakat bu ekran kartını bile zor aldırıyorum okul için falan da lazım ben bilişim bölümü okuyorum

diyerek

Arc 750 alınmaz ben önceden konu açıp belirtmiştim kartın TDP'si çok yüksek ve fazla güç tüketiyor. Yeni nesil kartı biraz iyi ama onunda bana göre TDP'si çok(190W).

TDP'si fazla diye alınmaz diyemeyiz bence. Evet driverlar hala tam oturmadı ama çok da bir sıkıntısı yok oyunlarda. Sık sık güncelleme geliyor. Ben kartı 160W %30 overclock bir şekildr kullanıyorum. 140W falan kullanıyor oyunda.

Tercih meselesi bana göre alınmaz kart zaten ısınıyor, o kadar TDP'ye göre stabilde değil zaten RX 6600 100W da stabil kalıp iyi işler çıkarıyor.

İyi durumum olsa zaten isterim Ryzen 5 5600 vs fakat bu ekran kartını bile zor aldırıyorum okul için falan da lazım ben bilişim bölümü okuyorum.

Diyerek.

O zaman daha güçsüz bir ekran kartı almalısınız. A750'yi ilk aldığımda R5 1600 AF vardı. CS2 de 30FPS oynuyordum. Ekran kartını tam performansda çalıştıramayacaksanız ne anlamı kalıyor.

Anlıyorum fakat problem yaşayanlar sizden daha fazla.olgunlaşmamış sürücüler hala ve o işlemciyle darboğaz kaçınılmaz+olarak resizable BAR açmadan o kartı kullanamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…