Arc 750 alınmaz ben önceden konu açıp belirtmiştim kartın TDP'si çok yüksek ve fazla güç tüketiyor. Yeni nesil kartı biraz iyi ama onunda bana göre TDP'si çok(190W).Sınırdasın dostum ama o işlemciylede darboğaz yaşarsın. Çünkü Intel kartlar hala stabil değil ve sürücüler işlemci sömürüyor.
güç tüketimi Intel Arc A750 Review - Great Value
İyi durumum olsa zaten isterim Ryzen 5 5600 vs fakat bu ekran kartını bile zor aldırıyorum okul için falan da lazım ben bilişim bölümü okuyorum.
Diyerek.
Arc 750 alınmaz ben önceden konu açıp belirtmiştim kartın TDP'si çok yüksek ve fazla güç tüketiyor. Yeni nesil kartı biraz iyi ama onunda bana göre TDP'si çok(190W).
b450mk2 var asusunHa bu arada anakartında resizable bar özelliği yoksa ARC750 kullanamazsın.
Tercih meselesi bana göre alınmaz kart zaten ısınıyor, o kadar TDP'ye göre stabilde değil zaten RX 6600 100W da stabil kalıp iyi işler çıkarıyor.TDP'si fazla diye alınmaz diyemeyiz bence. Evet driverlar hala tam oturmadı ama çok da bir sıkıntısı yok oyunlarda. Sık sık güncelleme geliyor. Ben kartı 160W %30 overclock bir şekildr kullanıyorum. 140W falan kullanıyor oyunda.
İyi durumum olsa zaten isterim Ryzen 5 5600 vs fakat bu ekran kartını bile zor aldırıyorum okul için falan da lazım ben bilişim bölümü okuyorum.
Diyerek.
rx 6600 aldırmayı deneyeceğim ozamanTercih meselesi bana göre alınmaz kart zaten ısınıyor, o kadar TDP'ye göre stabilde değil zaten RX 6600 100W da stabil kalıp iyi işler çıkarıyor.
TDP'si fazla diye alınmaz diyemeyiz bence. Evet driverlar hala tam oturmadı ama çok da bir sıkıntısı yok oyunlarda. Sık sık güncelleme geliyor. Ben kartı 160W %30 overclock bir şekildr kullanıyorum. 140W falan kullanıyor oyunda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.