- Makaleler
- 4
Link atabilir misiniz ? Tamam gerek kalmadı, buldum.Hocam bu sistemin 10400F + H410 Anakartli hali de var Ekran karti ASUS Dual Evo
Link atabilir misiniz ? Tamam gerek kalmadı, buldum.Hocam bu sistemin 10400F + H410 Anakartli hali de var Ekran karti ASUS Dual Evo
Link atabilir misiniz? Tamam gerek kalmadı, buldum.
Link atabilir misiniz ? Tamam gerek kalmadı, buldum.
Nasil sizce
Bileşenlerde sorun yok. Alınabilir. SSD Sandisk Plus'lar kronik sorunlu ama, bu PRO modeli. Tercih edilebilir.ULTIMA-10400F/ Intel i5 10400F / ASUS Dual RTX 2060 6 GB / 16 GB RAM / 500GB SSD Gaming bilgisayar.
Bileşenlerde sorun yok. Alınabilir. SSD SanDisk Plus'lar kronik sorunlu ama, bu Pro modeli. Tercih edilebilir.
Şuna bir göz atın;
Sorunlu olduğu bilinen SSD modelleri
1) SanDisk SSD Plus modeli. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani sistem kitlenmeleri. Not: Bu sorunlar ağırlıkla 120 ve 240GB modellerinde görülmektedir. 2) Adata SU630 ve SU650 modelleri. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani takılma ve donma...www.technopat.net
10400F'lü daha mantıklı geliyor. SSD değişiyorsa ve varsa 860 EVO gibi SSD'lere yönelin.Hocam her SSD'de de bir sıkıntı var wallahi ne yapacağımi şaşirdim AMD'li versiyonu mu Intel mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.