İyi günler, işlemci olarak AMD Ryzen 5 3500X (veya 3600), anakart olarak Gigabyte B450M, ekran kartı olarak Gigabyte RTX2060 6 GB OC ve 8x2 3000-3200 MHz RAM'i bulunan bir hazır sistem almayı düşünüyorum.
Bu sisteme kasa olarak ise Power Boost VK-G3403S 650W 80+ kasasını kullanmışlar ama Power Boost markası hakkında PSU'su patladığına dair iyi yorumlar okumadım.
Bu kasa yerine ise Corsair Carbide serisi SPEC-05 550W 80+ kasasını almayı düşündüm. Peki belirttiğim sisteme 550W yeter mi? Corsair markası güvenilir mi?
Hocam isterseniz teknoqueen bilgisayarını 2060 ile özelleştirerek alabilirsiniz şu an fiyatı 100 TL civarı daha pahalı bazen düşüyor, bir göz atın derim.
600W yeterli olacaktır hocam fakat size o PSU ve kasayı öneriyorum onun yerine Corsair Spec Delta 650W modeline bakabilirsiniz. Eğer ayrı ayrı alacaksanız da Dark Guardian ve FSP, Sharkoon, Corsair, Cooler Master, Thermaltake vb. markalar öneririm. Ayrıca garanti olsun derseniz ve imkanınız varsa 650W alın.
High Power Eco 600W 85+ Bronze 46A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran kartları...
600W yeterli olacaktır hocam fakat size o PSU ve kasayı öneriyorum onun yerine Corsair Spec Delta 650W modeline bakabilirsiniz? Eğer ayrı ayrı alacaksanız da Dark Guardian ve FSP, Sharkoon, Corsair, Cooler Master, Thermaltake vb. markalar öneririm. Ayrıca garanti olsun derseniz ve imkanınız varsa 650W alın.
600W yeterli olacaktır hocam fakat size o PSU ve kasayı öneriyorum onun yerine Corsair Spec Delta 650W modeline bakabilirsiniz. Eğer ayrı ayrı alacaksanız da Dark Guardian ve FSP, Sharkoon, Corsair, Cooler Master, Thermaltake vb. markalar öneririm. Ayrıca garanti olsun derseniz ve imkanınız varsa 650W alın.