R5 3500X ve RX 5700 XT kaç yıl gider?

cerraah

Hectopat
Yer
Denizli/Pamukkale
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu sistem Ultra ayarlarda 1080P'de kaç yıl gider önümüzdeki oyunlarda? Yani 1080P ve Ultra ayarlarda kaç yıl oynarım kasmadan :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 sene nedir ya bir 5-6 deyin :D 1080 kaç yılında çıktı hala kaldırıyor günümüz oyunları.
4 yıl önce çıkmış GTX 1080.
Yine dediğim gibi böyle bırakmam ama yinede sorayım dedim. Beklediğimden az ama yıllar.
Çok farklı bir teknoloji çıkmaz ise götürür epey ancak bazı ayarlar görüntü anlamında hiç bir fark oluşturmazken performansı ciddi oranda düşürüyor o ayarları dengelersen 5 6 sene sonra bile 1080p de ultra oynarsın diye inanıyorum. O kadar sürmese bile şuan alınabilecek en iyi kartlardan biri.

Çok farklı bir teknoloji çıkmaz ise götürür epey ancak bazı ayarlar görüntü anlamında hiç bir fark oluşturmazken performansı ciddi oranda düşürüyor o ayarları dengelersen 5 6 sene sonra bile 1080p de ultra oynarsın diye inanıyorum. O kadar sürmese bile şuan alınabilecek en iyi kartlardan biri.

Evet belki Ultrada oynamak kartı öldürmüyor ama ben de yerinde olsam AAA oyunları 1080p mediumda oynarım yormamak için.

Oyundaki grafikler ve optimizasyon aynı kaldıkça çok bir şey değişmez. Ama directX de sürüm arttıkça modellerdeki nokta sayısı arttığı için FPS biraz düştü ama grafikler düz duvar olmaktan çıktı.
Saç tellerini tek tek modelleme teknolojisi var. Ilerde bunun gibi güzel ayrıntılar eklenecektir elbet. Gökyüzünü gerçektende çizmek gibi.
Topraktaki gerçekçi leke sayısı artacaktır.
Anlık görüntülenen model sayısı artacaktır.
Bu gibi etkenler FPS i düşürecektir ama oyunun eğlencesini arttıracaktır. Grafikler ne kadar ilerler, gereken sistem ne olur kimse bilemez.
Belli olabilecek tek şey, şimdi grafikleri nasıl görüyorsanız ilerde de aşağı yukarı benzer teknoloji ve grafiklerde görüceksiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı