R5 3500X vs R5 3600

Iki gün once 3700X ile 3800X konusu açmıştın. Hayir açtığına bir şey diyemeyiz ama bu kadar adam yardım ediyor. Bir zahmet insanların görüşlerini beğen. Bedavacı gibi olma!

Bu konuyu kendim için açtıgımı nereden biliyorsunuz? Oraya öncelik oyun oynamak demişim önceligim oyun oynamak yazmamışım değil mi?

3600 her türlü daha iyi. 1219 TL'ye İtopya'da R5 3600 varken 1070 TL verip 3500X alınmaz.

Hangi hazır sistemi düşünüyorsanız link bırakın.

Kuzenim alacak sistemi ben degil böyle işler ile arası olmadıgı için bana soruyor bende size TEKNOKING/AMD Ryzen 7 2700X/GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB/16GB DD4/500GB NVMe SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA

Bu konuyu kendim için açtıgımı nereden biliyorsunuz? Oraya öncelik oyun oynamak demişim önceligim oyun oynamak yazmamışım değil mi?
Ne fark eder? Insanların yazdıklarını beğeneceksin. Kimin için açtıysan ona ver, o beğensin. Beğenmek bir nevi teşekkür etmek. Nezaket.

Ne fark eder? Insanların yazdıklarını beğeneceksin. Kimin için açtıysan ona ver, o beğensin. Beğenmek bir nevi teşekkür etmek. Nezaket.

Peki benim teşekkür edip etmemem size ne katıcak? Farkındaysanız kimseninkini begenmiyorum yardımlarınız için teşekkür ederim diyorum ve bir daha ben ile emir verirmiş gibi konuşmassan sevinirim ve mümkünse bir daha bana yardım etme iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı