R5 3600-1660 Ti sisteme bileşen önerisi

carboniwnl

Decapat
Merhabalar,

Elimde daha önceden almış olduğum MSI 1660 Ti ve AMD Ryzen 5 3600 var.
Belirttiğim ekran kartı ve işlemciye uygun kasa, anakart, RAM ve PSU gerekli.
Eksik olan bir parça varsa lütfen belirtin.

Önerilerinizi dinliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Depolama almayacak mısınız? Bir de bütçenizi belirtin.

Kasa olarak spec delta 550w kulllanıyorum ben memnunum forumda da tavsiye ediliyor, düşünebilirsiniz. Anakart b450 tomahawk tavsiye ederim. Ryzen 5 3600'ün işlemciniz varsa mutlaka ekstra bi sogutucu almalısınız, ben sogutucu olarak arctic freezer 34 e sports duo kullanıyorum fakat artık piyasada yok ikinci el bulabilirsiniz ancak. SSD olarak samsung 860 evo tavsiye ederim. Önerdiklerim ürünler ucuz ürünler değil ama kaliteliler. Fiyat belirtirseniz daha uygun ürünler tavsiye edilebilir.

Depolama almayacak mısınız? Bir de bütçenizi belirtin.
Depolama almayacağım. Fazladan SSD ve HDD'ye sahibim.
Bütçe olarak bir şey söyleyemem. Ekran kartı ve işlemciye fiyat ve kalite olarak uygun parçaları sizin önermenizi bekliyordum. Eğer bütçe verirsem sınırlamış olurum diye düşündüm.

Kasa olarak spec delta 550w kulllanıyorum ben memnunum forumda da tavsiye ediliyor, düşünebilirsiniz. Anakart b450 tomahawk tavsiye ederim. Ryzen 5 3600'ün işlemciniz varsa mutlaka ekstra bi sogutucu almalısınız, ben sogutucu olarak arctic freezer 34 e sports duo kullanıyorum fakat artık piyasada yok ikinci el bulabilirsiniz ancak. SSD olarak samsung 860 evo tavsiye ederim. Önerdiklerim ürünler ucuz ürünler değil ama kaliteliler. Fiyat belirtirseniz daha uygun ürünler tavsiye edilebilir.

550w yeter mi sizce 1660 ti için?
Ekstra soğutucu kesinlikle şart, evet. Ben de öyle duydum. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.ü
Bir de RAM önerisi alabilirsem çok iyi olur, anakartın Mhzsine uygun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı