Ayaz Tanis Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 249 Çözümler 2 Yer İstanbul 21 Ocak 2024 #1 RAM 16 GB Ekran kartı RTX 3060 Ti Anakart ASUS TUF Gaming B450M İşlemci R5 3600 Valorant'ta bu sistemde eskiden 350 gibi bir FPS alabiliyordum şu an 150-200 zor alıyorum DDU yeni yaptım olmadı FPS kısıtlamamda açık değil.
Valorant'ta bu sistemde eskiden 350 gibi bir FPS alabiliyordum şu an 150-200 zor alıyorum DDU yeni yaptım olmadı FPS kısıtlamamda açık değil.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.800 Çözümler 26 Yer Muğla 21 Ocak 2024 #2 Sıcaklık ve frekanslara bakın her güncellemede oyun daha çok işlemcinin tek çekirdeğine çöker zaten Online oyunlar böyledir. Artı 0 Eksi
Sıcaklık ve frekanslara bakın her güncellemede oyun daha çok işlemcinin tek çekirdeğine çöker zaten Online oyunlar böyledir.
KS KS Ayaz Tanis Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 249 Çözümler 2 Yer İstanbul 21 Ocak 2024 #3 Rustin Cohle dedi: Sıcaklık ve frekanslara bakın her güncellemede oyun daha çok işlemcinin tek çekirdeğine çöker zaten Online oyunlar böyledir. Genişletmek için tıkla... Nasıl bakabilirim? Artı 0 Eksi
Rustin Cohle dedi: Sıcaklık ve frekanslara bakın her güncellemede oyun daha çok işlemcinin tek çekirdeğine çöker zaten Online oyunlar böyledir. Genişletmek için tıkla... Nasıl bakabilirim?
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.800 Çözümler 26 Yer Muğla 21 Ocak 2024 #4 Ayaz Tanis dedi: Nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner OSD ekranı ile bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ayaz Tanis dedi: Nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner OSD ekranı ile bakabilirsiniz.
KS KS Ayaz Tanis Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 249 Çözümler 2 Yer İstanbul 21 Ocak 2024 #5 Rustin Cohle dedi: MSI Afterburner OSD ekranı ile bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Açmaya çalıştımda hangi özelliklerini açacağım. Artı 0 Eksi
Rustin Cohle dedi: MSI Afterburner OSD ekranı ile bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Açmaya çalıştımda hangi özelliklerini açacağım.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.800 Çözümler 26 Yer Muğla 21 Ocak 2024 #6 Ayaz Tanis dedi: Açmaya çalıştımda hangi özelliklerini açacağım. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner FPS Gösterme Rehberi Artı 0 Eksi
Ayaz Tanis dedi: Açmaya çalıştımda hangi özelliklerini açacağım. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner FPS Gösterme Rehberi