R5 3600 4.3GHz OC yapma

Valla fark etti bence blend test de 40 dakikalık test de bile sorunsuz geçtiği test de small ffts test de 2 dakika bile dolmadan hata verdirebiliyor.

Şu an şaşırdım gerçekten blend testin karşısında hepsi bir arada yazıyordu en iyisi blend test sonrası FFTs testide yapmak çok iyi olacaktır :) öğrendiğim iyi oldu.

Şu an şaşırdım gerçekten blend testin karşısında hepsi bir arada yazıyordu en iyisi blend test sonrası FFTs testide yapmak çok iyi olacaktır :) öğrendiğim iyi oldu.

Aynen öyle hepsi bir arada yazıyor ama RAM'lere falan da yük bindirdiği için galiba sadece işlemci odaklı test olunca daha iyi sonuç verdirebiliyor. Benim şahsi düşüncem yaptığım testler sonucunda yani Prime95 Small FFTs testini geçen bir işlemcinin geçemeyeceği test yok :).

Aynen öyle hepsi bir arada yazıyor ama RAM'lere falan da yük bindirdiği için galiba sadece işlemci odaklı test olunca daha iyi sonuç verdirebiliyor. Benim şahsi düşüncem yaptığım testler sonucunda yani Prime95 small ffts testini geçen bir işlemcinin geçemeyeceği test yok :).

Aynısını düşünüyordum :) tesadüf dediğine katılıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı