Çözüldü R5 3600 - 4060 Ti sistem GoW Ragnarok'te drop yiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Lyswienn

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Geil Evo Spear 8 3000 Mhz + XPG 8 3200 Mhz / Cl - 16
Ekran kartı
Nvidia Geforce RTX 4060TI
Anakart
TUF GAMİNG B450M-PRO II
İşlemci
AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor 3600 MHZ, 6 Çeki
Oyunu alalı bayağı oldu ve hatta 51 saat oynadım. Aldığımdan beri 51. saate kadar hiç sorun yaşamadan oynadım ama daha 2 gün önce akıcı bir şekilde oynadığım oyun bugün her saniye donmaya başladı. Telefonla bir video kaydı da aldım onu da buraya atarım, çünkü Shadow Play de bu sırada kayıt almıyordu. Elden Ring'e girip oynamayı denedim ama onda da bir sorun çıkmadı, cayır cayır oynadım.
Sistem gereksinimlerim;
RTX 4060 Ti.
Ryzen 5 3600 (OC yaptım 4300 MHz'ye sabitledim)
RAM 12 GB (bunları da 3000 MHz'ye sabitledim)
BIOS güncel, sürümü 4604 TUF Gaming B450 M Pro 2 anakart.
Bu da yaşadığım sorunun videosunun YouTube linki;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harddisk mi ssd mi? Psu kaç?

Ssd var hdd kullanmıyorum 630 watt psu
ama daha 2 gün önce hiç sorun yoktu büyük ihtimal oyunda sorun var gibi, şimdi dosya doğrulama yapıyorum düzelcek mi diye. Düzelirse yazarım buraya.

Dostum öncelikle ana menü de gölgelendirmelerin %100 yüklenmesini bekleyin, farklı diyarlara gidip testler yapın sorun hala devam ediyorsa muhtemelen oyunun sorunlu, yeni güncellemeyi bekleyin.

Videoya kaydetmedim ama gölgelendirmelerin yüklenmesini bekledikten sonra da kasmaya devam etti. Farklı save dosyasını yükledim, midgard'daki bir save dosyası. Orda da kastı. Zaten ilk çıktığında çoğu pcye sorunlu çıktı her ne kadar ben de ilk başta sorun olmasa da. Ama bir şeyler değiştirdilerse kasması da gayet normal. Bir kaç gün beklicem düzelmesini, düzelirse söylerim.

Oyunla alakalıymış bugün oynadığımda kasmadı. Kendi kendine düzeldi sorun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…