Arkadaşlar 6700XT almayı düşünüyorum ancak PSU yeterli olur mu sorusu aklıma takıldı. CPU overclocklu ve FSP'nin sitesinde hesaplayıcıya yazdığımda önerilenin 437W olduğu yazıyor. Şu anki PSU VS650W 80 Plus.
Arkadaşlar 6700XT almayı düşünüyorum ancak PSU yeterli olur mu sorusu aklıma takıldı. CPU overclocklu ve FSP'nin sitesinde hesaplayıcıya yazdığımda önerilenin 437W olduğu yazıyor. Şu anki PSU VS650W 80 Plus.
CPU OC ise soğutma gerekebilir bir de o ekran kartını aldıktan sonra WattMan yemezsen bana deneyimlerini anlatabilir misin? Cidden bende o ekran kartini almak istiyorum ama korkuyorum yazilimsal durumlardan.
Şu an sorunların çoğu kalkmış ve performans olarak çok iyi durum da deniyor bende almak istiyorum 600W PSU var merak ediyorum sorun çıkarır mı diye![]()
Sorun çıkmasa anında alacağım dünyanın en güçlü ekran kartlarını üretip bu kadar kötü yazılımı nasıl yapıyolar aklım almıyor her şeyi dizmeye başladım 6700 de WattMan yok denilmesini bekliyorum 750W PSU Gold sertfika Ryzen 5 5600 soğutucu olsun kasa olsun RAM anakart bir ekran kartı ile ilgili güzel bir haber olsa alacağım ama korkuyorum ağlaya ağlaya hata cozmeye calismaktan iade de kabul etmiyorlar kullanildi deyip.
Hocam en son gelen güncellemede aylardır beklediğim sorun çözüldü ve şu an çok memnunum.Sorun çıkmasa anında alacağım dünyanın en güçlü ekran kartlarını üretip bu kadar kötü yazılımı nasıl yapıyolar aklım almıyor her şeyi dizmeye başladım 6700 de WattMan yok denilmesini bekliyorum 750W PSU Gold sertfika Ryzen 5 5600 soğutucu olsun kasa olsun RAM anakart bir ekran kartı ile ilgili güzel bir haber olsa alacağım ama korkuyorum ağlaya ağlaya hata cozmeye calismaktan iade de kabul etmiyorlar kullanildi deyip.
Evet hala 650W kullanıyorum. Darboğaz ise çok az ancak yakında 5600’e geçmeyi düşünüyorum size de öyle öneririm.Hocam merhaba konu dışı olacak ama 600W PSU mu kullanıyorsunuz hala? Bir de işlemci darboğaz çok yapıyor mu gözlemleriniz nelerdir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.