R5 7500F sisteme 650W PSU yeter mi?

Açıkçası test etmedim. Yukarıda arkadaşın attığı videodan bakabilirsin. Pişman edecek bir sistem değil. 1080p, 2K, 4K? Hangisini kullanacaksın?
Şuanda 1080p monitör var 2k almayı düşünüyorum.

Şu anda 1080p monitör var 2K almayı düşünüyorum.

1080P'de hiçbir sıkıntı yaşamazsın, RX 7700 XT zaten 2K için önerilen bir kart. Sistemin tek sıkıntısı 7500F stok soğutucu kullanırsan ağır oyunlarda (RDR, cp gibi) çok ısınır. Ağır oyun oynayacaksan soğutucu şart. Onun dışında performansı hoşuna gittiyse alabilirsin.

1080P'de hiçbir sıkıntı yaşamazsın, RX 7700 XT zaten 2K için önerilen bir kart. Sistemin tek sıkıntısı 7500F stok soğutucu kullanırsan ağır oyunlarda (RDR, cp gibi) çok ısınır. Ağır oyun oynayacaksan soğutucu şart. Onun dışında performansı hoşuna gittiyse alabilirsin.
Hocam soğutucularda baya pahalı ama bir tane şart gibi duruyor siz hangisini önerirsiniz?

Hocam soğutucularda bayağı pahalı ama bir tane şart gibi duruyor siz hangisini önerirsiniz?

Özelleştirmelerdeki soğutucuları almak zorunda değilsiniz, sonradan kaliteli bir hava soğutma alsanız da olur. Çok pahalı değil onlar. Foruma konu olarak açarsanız daha iyi olur, çok iyi anlamıyorum soğutuculardan.

Özelleştirmelerdeki soğutucuları almak zorunda değilsiniz, sonradan kaliteli bir hava soğutma alsanız da olur. Çok pahalı değil onlar. Foruma konu olarak açarsanız daha iyi olur, çok iyi anlamıyorum soğutuculardan.
Tamam çok sağolun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı