R5-3600 75-85 derece normal mi?

• Konuyu başlatan pc1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 523
Hocam Sahibinden'de bir adamdan kapalı kutuydu.

Kombusterden FurMark atayım o zaman bir.

Hocam içinize şüphe düşürmeyi istemem ama bir kontrol ettirin mutlaka çünkü RTX 3070 çıkalı 4.5 yıl oluyor belki iş için belki mining için kullanılmıştır bilinmez.

Mağazanın adı neydi? 2. el kartı 0 almış olabilir misiniz?

Mağaza değil bireyden aldım dedi ki Zotac güvenlik bantları üstünde kutu hiç açılmadı bunlar sonradan üretilmiyor kutularını biz açtık her şeyin tek işlemcinin üstünde termal vardı ondan şüphe düştü içimede biraz FurMark testini de atayım.

Ek Açıklama 2025-04-14 195436.png

Mağaza değil bireyden aldım dedi ki Zotac güvenlik bantları üstünde kutu hiç açılmadı bunlar sonradan üretilmiyor kutularını biz açtık her şeyin tek işlemcinin üstünde termal vardı ondan şüphe düştü içimede biraz FurMark testini de atayım.

Ek Açıklama 2025-04-14 195436.png

80'i hiç geçmedi ama fan hızı da 80
Durum nedir hocam. Vram 105 i gördü

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 2469886

80'i hiç geçmedi ama fan hızı da 80
Durum nedir hocam. VRAM 105'i gördü

Çok ısınıyor, gereksiz fazla. Termal bakım görmesi lazım

Değil, hiçbir şey olmaması lazım.

Hocam araştırdımda zaten öyle geliyormuş fanın altında sürülü.

Ama ekran kartı 2. el mi değil mi biri açıklık kavuşturabilir mi
Aldığım adam iyi niyetli biriydi diksiyonu falan iyiydi bizi güzel misafir etti yani sistemi bile kendi kurdu. ben pek sanmıyorum ama

Eki Görüntüle 2469886

80'i hiç geçmedi ama fan hızı da 80.
Durum nedir hocam. VRAM 105'i gördü.

Hocam değerler ortada. Maalesef sıfır bir sistem olmadığı belli. Olan olmuş sisteme güvenilir bir bilgisayarcıda termal macun ve bakımlarını yaptırınız.

Ama ekran kartı 2. el mi değil mi biri açıklık kavuşturabilir mi?
Aldığım adam iyi niyetli biriydi diksiyonu falan iyiydi bizi güzel misafir etti yani sistemi bile kendi kurdu. Ben pek sanmıyorum ama.

Hocam sosyal mühendislik diye bir şey de var. Fakat kimseye de yargısız infaz yapmamak lazım belki o da aldığı yerden sizin gibi bilmeden satın aldı. Benim görüşüm ekran kartı 2.el

Ama ekran kartı 2. el mi değil mi biri açıklık kavuşturabilir mi
Aldığım adam iyi niyetli biriydi diksiyonu falan iyiydi bizi güzel misafir etti yani sistemi bile kendi kurdu. ben pek sanmıyorum ama
Hocam 2025 yılında sıfır 3070 Ti bulmak imkansıza yakın. Hatta 3080 serisinin LHR olmayan tüm kartları mining de gördüğü için ekstra yorgun oluyor. Ha bu kullanıma engel değil tabii. Sadece bakım lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı