Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Genelde Chrome, Discord ve Steam üzerinden New World oynuyorum. Genel anlamda bu programlar ve oyun açık oluyor. Hatayı aldığım ilk zamanlar DDU ile sürücü silip baştan yüklemeyi, BIOS'u güncelleştirmeyi vs. denedim sonuç alamayınca format attım. Bir süre olmuyordu ama tekrardan hata almaya başladım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Raporlarınızı inceledim. Genel olarak sorunlar hep Anti-Cheat yazılımlarının modülleri ile ilgili görünüyor. Sadece bir tane raporda grafik sürücüsü ile ilgili bir hata ile karşılaştım. Eğer yakın zamanda yaptıysanız yapmanıza gerek yok. Ancak yapmadıysanız tekrardan DDU ile temizlik yapıp güncel grafik sürücünüzü kurmanızda fayda var. Şimdi sorunlu modüllere gelecek olursak aşağıya listeleyeceğim. Bu yazılımları kaldırın/yeniden yükleyin bir süre gözlemleyin. Eğer sorun tekrarlarsa güncel minidump dosyası paylaşın tekrardan inceleyip ona göre devam edelim.
xhunter1 - bildiğim kadarıyla Knight Online oyununun hile koruma yazılımı.
BattleEye
EasyAntiCheat
Ve bu süreçte sizden bir de BIOS ayarlarınızı sıfırlamanızı isteyeceğim. Varsa "overclock" ayarlarınızı da bir süreliğine iptal edin/geri çekin. X.M.P. gibi ayarları da geçici süreliğine varsayılan ayarlarda kullanın.
Raporlarınızı inceledim. Genel olarak sorunlar hep Anti-Cheat yazılımlarının modülleri ile ilgili görünüyor. Sadece bir tane raporda grafik sürücüsü ile ilgili bir hata ile karşılaştım. Eğer yakın zamanda yaptıysanız yapmanıza gerek yok. Ancak yapmadıysanız tekrardan DDU ile temizlik yapıp güncel grafik sürücünüzü kurmanızda fayda var. Şimdi sorunlu modüllere gelecek olursak aşağıya listeleyeceğim. Bu yazılımları kaldırın/yeniden yükleyin bir süre gözlemleyin. Eğer sorun tekrarlarsa güncel minidump dosyası paylaşın tekrardan inceleyip ona göre devam edelim.
BattleEye
EasyAntiCheat
Ve bu süreçte sizden bir de BIOS ayarlarınızı sıfırlamanızı isteyeceğim. Varsa "overclock" ayarlarınızı da bir süreliğine iptal edin/geri çekin. X.M.P. gibi ayarları da geçici süreliğine varsayılan ayarlarda kullanın.
Yaklaşık 1 hafta oldu BIOS ayarlarını sıfırlamadan önce anti cheat yazılımı olan oyunları sildim(New World hariç).Birkaç gün sonra tekrar hata aldım bu sefer farklı bir kodla en son olarak windows defender ayarlarından oyun dosyalarının olduğu klasörleri taramaması için devre dışı bıraktım.Bundan sonra bir problem yaşamadım tekrardan.Desteğiniz için tekrardan teşekkür ederim.
BattleEye
EasyAntiCheat
Bir süredir hata almıyordum son bir iki gündür tekrar başladı.Problemin New World güvenlik duvarı olan EasyAntiCheat yüzünden olduğunu düşünmeye başladım.