R5 3600 alınır mı?

BMKJURB

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD
Meslek
Elektrik - Elektronik teknikeri
R5 3600 hala alınır mı? Performanslı bir işlemci mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
AAA oyunları ultra ayarlarda 60 FPS açıyor hâlâ. Ve birkaç yıl daha -belki- ultra olmasa da yüksek ayarlarda beni rahat götüreceğini düşünüyorum. Tabii RTX 2060 ile kullandığımı unutmamak gerek. DLSS, sistemin ömrünü uzatıyor çünkü.

Render açısından da beni üzmedi daha. Bayağıdır render almıyorum ama şimdiye kadar kabul edilebilir sürelerde render aldım hep.

Alınabilir fakat ikinci el 5600X almak daha mantıklı.

2.el ile uğraşmak istemem çünkü aldığımız ürünün ne türlü kullanıldığını bilmiyoruz tamam teste sokuyoruz ama garantisi olmadığı için karşımızda muhatap olacak kimse yok.

Intel'in 10. nesli benim için ne ise Ryzen 3000 serisi de hala o. Ama Ryzen 3000 bayağı performanslı hala 2-2,5 sene önce çıkmalarına rağmen.

Sıfır fiyatı bir aralar 3K idi, şimdi de biraz overpriced açıkçası 2.6K TL en uygun fiyatlı bulunduğu fiyat. Tam ederi bence 1.7K falan. 2K da pahalı sayılabilir belki 3600 için.

Benim tavsiyem kesinlikle ikinci elden sağlam bulmak.

R5 1600 AF ile arasında 1K fark var, bu farka değer mi peki? Nadir olarak After Effects üzerinden render yapıyorum bazen de yayın yapıyorum öylesine. 1600 AF ile bunları yapabilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı