R5 3600 ASUS Dual GTX 1660 sistem alınır mı?

467906

Hectopat
Arkadaşlar bu sistem alınır mı? Kampanya olmuş ve 7.8 k fiyat ile Gaminggen.tr ye gelmiş. Sizce seçili parçalar iyi midir? PSU' da bir sıkıntı yaşar mıyım? Gaminggen.tr den almalı mıyım?
Not: Ekran kartı 1660 SUPER

Arkadaşlar bu sistem alınır mı? Kampanya olmuş ve 7.8 k fiyat ile Gaminggen.tr ye gelmiş. Sizce seçili parçalar iyi midir? PSU'da bir sıkıntı yaşar mıyım? Gaminggen.trden alınır mı?
Not: Ekran kartı 1660 Super.
PSU gayet iyi parçalar bilindik hemen bir sistem istiyorsanız alınabilir.

Günümüze göre biraz düşük hocam onu demeye çalışıyorum. 4. Veya 5. Nesil alınabilir, değiştirilebilir. Sadece bir öneri, bu işlemcide yeterli gelecektir tabii.
Günümüz için nasıl düşük olabiliyor? Şu dönemde güncel oyunları oynamak için 4C/4T işlemciler bile yeterli geliyor. RTX 3070'le falan kullanılmadığı sürece sıkıntı çıkarmaz. Uzun yıllar daha götürür.

Günümüz için nasıl düşük olabiliyor? Şu dönemde güncel oyunları oynamak için 4C/4T işlemciler bile yeterli geliyor. RTX 3070'le falan kullanılmadığı sürece sıkıntı çıkarmaz. Uzun süre daha götürür.
Ya hocam "çok düşük" demedim. "Biraz düşük" kalıyor dedim. Yeterli geleceğini zaten biliyorum ki belirtmişim. Ben sadece "daha üstü alınabilir" olduğunu söylemeye çalışıyorum.

Ya hocam "çok düşük" demedim. "Biraz düşük" kalıyor dedim. Yeterli geleceğini zaten biliyorum ki belirtmişim. Ben sadece "daha üstü alınabilir" olduğunu söylemeye çalışıyorum.
1660S ile i3 10100F kullansan da Ryzen 5 5600X kullansan da aynı FPS'leri alırsın. Oyunu işlemci değil ekran kartı oynatır. Arkadaş oyun için alacak yüksek ihtimalle o yüzden hiçbir artı sağlamaz yüksek işlemci, darboğaz yaşamasın yeter. Bu işlemciyle yaşaması imkansız gibi zaten. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı