R5 3600 Cinebench R23 test sonucu nasıl?

akif2857

Centipat
Merhabalar, Cinebench R23'de yapmış olduğum test sonucu 92 dereceyi geçmedi(stok soğutucu).BIOS üzerinden bir şey yapmadım sadece CPB kapattım geri kalan tüm ayarları Ryzen Master üzerinden ayarladım. Cinebench için 1.15v şu an sorun çıkmadı 92 dereceyi geçmedi dedigim gibi ama 1.1voltaj yaptığımda PC kapandı şu anlık bir sorun yok gibi gözüküyor. Varsa da ilgilenirseniz çok sevinirim bir yerde hata yapıyor muyum hiçbir fikrim yok daha yeniyim. Şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• download.png
    download.png
    605 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, Cinebench R23'de yapmış olduğum test sonucu 92 dereceyi geçmedi(stok soğutucu).BIOS üzerinden bir şey yapmadım sadece CPB kapattım geri kalan tüm ayarları Ryzen Master üzerinden ayarladım. Cinebench için 1.15v şu an sorun çıkmadı 92 dereceyi geçmedi dedigim gibi ama 1.1voltaj yaptığımda PC kapandı şu anlık bir sorun yok gibi gözüküyor. Varsa da ilgilenirseniz çok sevinirim bir yerde hata yapıyor muyum hiçbir fikrim yok daha yeniyim. Şimdiden teşekkür ederim.

1642880768343.png

Ben kendi optimum değerimi bu ayarlarda bulmuştum Cinebench R20 testlerinde normal haline göre daha iyiydi. Bu arada MHz değerine bakmayın BIOS'ta 4.2 GHz.

1.15V CB23 için çok, soğutucunun stok olmasına bağlıyorum. Prime95 Small FFTs yaptırırdım normalde ancak CB23'te 92 görüyorsan P95'te 100 dereceden başlarsın en az. Stabilitesine güvenemedim ve güvenmek için de istediğim testi sıcaklığın yüksek olacak diye yaptırasım gelmedi. Bana kalırsa 1.05V için uygun frekans değerini bul, daha iyi bir soğutucu aldığında daha güzel bir overclock yaparsın.

Eki Görüntüle 1278666

Ben kendi optimum değerimi bu ayarlarda bulmuştum Cinebench R20 testlerinde normal haline göre daha iyiydi. Bu arada MHz değerine bakmayın BIOS'ta 4.2 GHz.

Ayrıca bende Wraith Prism var üstünden biraz zaman geçti ama yanlış hatırlamıyorsam maksimum 80 dereceyi görmüştüm sonlarına doğru.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı