R5 3600 ekran kartı önerisi

yusuf004

Femtopat
Daha fazla  
Oyun oynamıyorum, normal internet kullanımı için kullanıyorum. Ara sıra en fazla oynayacağım oyun emülatör PUBG Mobile, oda FPS falan önemli değil. Şu anki ekran kartım RTX 2060 ancak çok gözümü yoruyor. Başka bilgisayar yormuyorken bu ekran kartı ile yormaya başladı ben de bunu satıp daha düşük bir ekran kartı almayı düşünüyorum.
MSI GTX 1650 Super işimi görür mü?
Sitemim: Ryzen 3600 / 16 GB RAM / SSD / ASUS eyecare monitör.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gözününü yormak derken anlayamadım? Ekran kartıyla gözün yorulmasının ne alakası var? Monitörün parlaklılığını kısın sorun çözülsün.
Parlaklık kısık, kontrast kısık, W10 Gece ışığı modu açık.
Monitoru değiştim ondandır diye oda olmadı. Eski ekran kartı Geforce 9800 asla gözümü yormuyor ama bu ekran kartıyla ekrana bakınca rahatsız ediyor

Hocam demek istediğinizden hiçbir şey anlamadım. Ekran kartı nasıl gözü yorabiliyor ki.

İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi. Göz yorulması derken nasıl bir şey yaşıyorsunuz? Acaba ekran tazeleme hızına mı alışamadınız. Yani RTX 3090'da kullansanız değişen tek şey performans olur. Yani ekran kartı görüntüyü işliyor, daha güçlü ekran kartı aldığınız işleme hızı artıyor o kadar.

Hocam demek istediğinizden hiçbir şey anlamadım. Ekran kartı nasıl gözü yorabiliyor ki.
Hocam sorunun ne oldugunu bende çözemedim. Bu kasayı düzdükten sonra ekran gözümü rahatsız etmeye başladı bende monitordendir dedim yeni monitor aldım yine düzelmedi.

Oynadığınız oyunlarda ayarları en düşüğe çekin ve nvidia denetim masasından 60 fps sınırı koyun bu şekilde dalgalanmalardan kurtulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…