R5 3600 ekran kartı önerisi

Oynadığınız oyunlarda ayarları en düşüğe çekin ve NVIDIA denetim masasından 60 FPS sınırı koyun bu şekilde dalgalanmalardan kurtulursunuz.

Bende RTX 2060 kullanıyorum ve böyle bir kartın performasnını 60'a sabitlemek saçmalıktan başka hiçbir şey olmaz. Monitörünüz 60 Hz ise yapabilirsiniz ama değilse neden bu kadar güçlü ekran kartını 60'a sabitleyesiniz ki? O zaman boşuna para vermiş oluyorsunuz.

Ekran kartında bir arıza vs. olma ihtimali olabilir. Cidden ilk defa böyle bir konu ile karşılaşıyorum.

Bende RTX 2060 kullanıyorum ve böyle bir kartın performasnını 60'a sabitlemek saçmalıktan başka hiçbir şey olmaz. Monitörünüz 60 Hz ise yapabilirsiniz ama değilse neden bu kadar güçlü ekran kartını 60'a sabitleyesiniz ki? O zaman boşuna para vermiş oluyorsunuz.

Ekran kartında bir arıza vs. olma ihtimali olabilir. Cidden ilk defa böyle bir konu ile karşılaşıyorum.
Kral adam film izliyor pubg mobile oynuyor zaten daha yüksek özellikte bir oyun oynamıyorsa boşuna para vermiş oluyor zaten.

Oynadığınız oyunlarda ayarları en düşüğe çekin ve nvidia denetim masasından 60 fps sınırı koyun bu şekilde dalgalanmalardan kurtulursunuz.
İnternet kullanımında fps olayı var mı ? Nvidia denetim masasında hangi bölümde yer alıyor.
Hocam söylediğiniz sorun çok saçma hiçbir şey anlayamadım hala açıkçası. Ekran kartınızda RGB aydınlatma var, kasaya bakınca o mu gözünüzü yoruyor?
Kasaya bakmıyorum ki hocam. Başka bilgisayarların ekranına bakınca gözüm rahatsız olmuyor ama buna bakınca yoruluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı