Oyun oynamıyorum, normal internet kullanımı için kullanıyorum. Ara sıra en fazla oynayacağım oyun emülatör PUBG Mobile, oda FPS falan önemli değil. Şu anki ekran kartım RTX 2060 ancak çok gözümü yoruyor. Başka bilgisayar yormuyorken bu ekran kartı ile yormaya başladı ben de bunu satıp daha düşük bir ekran kartı almayı düşünüyorum.
MSI GTX 1650 Super işimi görür mü?
Sitemim: Ryzen 3600 / 16 GB RAM / SSD / ASUS eyecare monitör.
RTX 2060 ekran kartını kullandığım an ekran gözümü aşırı rahatsız ediyor. Eski ekran kartım(GeForce 9800) ile hiçbir problem yok 12 saat baksam dahi yormuyor ancak RTX 2060 ekran kartı 5dk baksam rahatsız ediyor. Sebebi sizce nedir? Nasıl bir çözüm bulabilirim pek oyun oynamıyorum internete...
www.technopat.net
Arkadaş daha önce de böyle bir konu açmış. Açıkçası troll olduğunu düşünmeye başladım
RTX 2060 ekran kartını kullandığım an ekran gözümü aşırı rahatsız ediyor. Eski ekran kartım(GeForce 9800) ile hiçbir problem yok 12 saat baksam dahi yormuyor ancak RTX 2060 ekran kartı 5dk baksam rahatsız ediyor. Sebebi sizce nedir? Nasıl bir çözüm bulabilirim pek oyun oynamıyorum internete...
www.technopat.net
Arkadaş daha önce de böyle bir konu açmış. Açıkçası troll olduğunu düşünmeye başladım
Hocam ben pubg mobilden bahsettim 60 fps limiti koyarsanız daha az başınız ağrır en azından dalgalanma olmaz. İnternette başınız ağrıyorsa bence bunun ekran kartıyla alkası yok. Tavsiyem şu şekilde bence bir sağlık kontrolü yapın. Covid-19 geçirmiş birisi olarak benimde başım ağrıyordu bilgisayara bakarken. Ya da farklı bir sağlık problemi olabilir.
Yeni başlamış bir sağlık problemi olabilir hocam burdan çıkardım. İnsanların sağlık konusunda bu kadar çekinmesine şaşıyorum şahsen ben en ufak bir şüphede sağlık kontrolü yapıyorum. Ne var yani dostum sağlık kontrolü yapsan çünkü ilk defa ekran kartının baş ağrıttığını duyuyorum.
Dostum sadece internette dolaşıp, PUBG Mobile oynuyorsanız bence bilgisayarınızı satıp, ortalama bir PC alın. Hem paranız cebinizde kalır çünkü bu PC çok güçlü gündelik kullanım için.
Dostum sadece internette dolaşıp, PUBG Mobile oynuyorsanız bence bilgisayarınızı satıp, ortalama bir PC alın. Hem paranız cebinizde kalır çünkü bu PC çok güçlü gündelik kullanım için.