R5 3600 ekran kartı önerisi

Arkadaş uzun ömürlü olsun diye almış neden sattırıp daha düşük bir bilgisayar aldırıyorsunuz ki?

Haklısınız ama amaç fazlası bir sistem sonuçta. İleri de oyun oynamak vs. gibi planları yoksa normal bir bilgisayarda çok uzun yıllar işini görür.

Baş ağrıtıyor demedimki göz yoruyor dedim ve ben düzenli göz kontrolune gidiyorum zaten.

Arkadaş uzun ömürlü olsun diye almış neden sattırıp daha düşük bir bilgisayar aldırıyorsunuz ki?
Dostum gündelik kullanıma uygun ürün alması daha mantıklı bence. Hem ileride yeni teknolojiler çıkıyor şu an ihtiyacı yoksa güçlü bir sisteme satması mantıklı olabilir. Özellikle ekran kartı ve işlemci konusunda.
Baş ağrıtıyor demedimki göz yoruyor dedim ve ben düzenli göz kontrolune gidiyorum zaten.
Hocam ilginç bir problem ama göz yorma problemini burda kimse sağlıklı bir biçimde tespit edemez. Sağlık problemi için göz doktoru daha mantıklı.
Yani kısaca göz doktorunuza danışın.

10 tane bilgisayarda gözüm yorulmuyor ama 1 tanesinde yoruluyorsa bu durumda sen sorunu sağlık olarak tespit etmen normal değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
kardeşim 10 tane bilgisayarda gözüm yorulmuyor ama 1 tanesinde yoruluyorsa bu durumda sen sorunu sağlık olarak tespit etmen normal değil.
Monitör değiştirdim değişmedi göz ağrım dedin bilader şimdide 10 tane bilgisayarda denedim ağrımadı diyorsun başta neden demedin 10 bilgisayarda denedim diye yok bence ekran kartında değil problem ramlerde ramleri değiştir gözün ağrımasın bırak bu troll ayaklarını
Bende troll olduğunu düşünüyorum

Sen bi sesini kes bir şeyden anladıgın yok saçma sapan yorumlar yapıyorsun. İş yerinde ki bilgisayarlar ve arkadaşın bilgisayarında bir sorun yaşamadım 10 tane derken bunları kast ettim. Senin gözünde bir problem var sen bi göz doktoruna git. VE ilk mesajımda başka bilgisayarda yormuyor yazmışım zaten.

Kafanda boş bir şekilde ekran kartının sıkıntılı olduğunu oluşturmuşsun sanki diğer bilgisayarlarda tüm bileşenler aynı. Film izlemek için 2060 alan insandan da zaten bu beklenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…