watchdogs123p
Kilopat
TUF'un neyi var? Bir şey daha soracağım bu mesajı görürseniz.TUF olmasa daha iyi olurdu ama alınır.
TUF'un neyi var? Bir şey daha soracağım bu mesajı görürseniz.TUF olmasa daha iyi olurdu ama alınır.
Tuf soğutma olarak kötü bir seridir.TUF'un neyi var? Bir şey daha soracağım bu mesajı görürseniz.
Anladım, hocam. Konuyla alakasız bir şey soracağım. Defalarca konu açtım ama tutarlı bir cevap alamadım. FreeSync monitörüme NVIDIA bir kart alsam, FreeSync veya G-Sync kullanabilir miyim? Monitörün tazeleme oranını aşmamak önemli.Tuf soğutma olarak kötü bir seridir.
UTHENERA-MID/INTEL Core i3 10100F/ASUS DUAL GeForce GTX 1660 SUPER OC MINI 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
UTHENERA-MID/INTEL Core i3 10100F/ASUS DUAL GeForce GTX 1660 SUPER OC MINI 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile UTHENERA-MID ITOPYA'da.www.itopya.com
MSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile OPTIX G241 ITOPYA'da.www.itopya.com
Biraz bütçeyi aştık ama güzel bir sistem ortaya çıktı i3ü i5 yaparsan tadından yenmez.
Güzel bir sistem işte TUF olmayan.ABİ vallahi BABAM 1 KURUŞ BİLE GEÇMESİN
DEDİ
Abi vallahi babam 1 kuruş bile geçmesin.
Dedi.
İ5 yapmanıza gerek yok i3 10100f iyidir.ABİ vallahi BABAM 1 KURUŞ BİLE GEÇMESİN
DEDİ
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.