Ekran kartı driverleri falan hepsi güncel ama dün bir elektrik kesintisi yaşadım ve problemim ondan sonra başladı. Elektrik ilk gittiğinde PC'nin fişi takılıydı ve PC açıktı. Sonra elektrik gitti ve ben ne olur ne olmaz diyerek PC'nin fişini çektim ve elektrik tekrar geldi. Sonra da ben PC'yi açıp oyuna girdiğimde bu sorunla karşılaştım.
Oyun Ayarlarım Resimdeki Gibi Ekran Görüntüsü (14) - Hızlı Resim
Ayrıca En Yüksek Ayarlara Alsam Bile aynı FPS
Elektrik geldikten sonra başka oyunlara girdiniz mi yoksa sadece Valorant'ta mı test ettiniz ? Eğer sadece Valorant'ta test etittiyseniz başka oyunlardada test edin.
Elektrik geldikten sonra başka oyunlara girdiniz mi yoksa sadece Valorant'ta mı test ettiniz? Eğer sadece Valorant'ta test etittiyseniz başka oyunlarda da test diğer oyunlarda da test ettim bir tek Valorant"da böyle.