R5 3600 GTX 1650S sistemde God of War ayarları nasıl olmalı?

İşletim sistemi
Windows 11
Ben 1650 ile fsrı kalite modunda+ orijinal grafik ayarlarında 60fps olarak bitirdim.

FSR ne işe yarıyor tam bilmiyorum. Senin önerin nedir tek tek söylermisin dengeli bir ayar olsun.
FSR hayat kurtarıcı birşey diyeyim sen anla çözünürlüğü düşürüp sana 1080p görüntü veriyor FSR'ı kalite moduna alırsan görüntüden çok ama çok az ödün verip ciddi fps artışı sağlayabilirsin. Hatta tüm ayarları ultraya alsan bile 60fps verebilir oyuna girdiğinde şuanki ayarlarında FSR'ı açarak bi dene sonrasında grafik ayarlarını yükseltirsin.

.

Dosya Ekleri

• IMG_20240310_134511.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 24
Şuanki ayarlarda FSR'ı kaliteye mi ayarla diyorsun yani? İşleme çözünürlüğü de düşüyor galiba.

Şuanki ayarlarda FSR'ı kaliteye mi ayarla diyorsun yani? İşleme çözünürlüğü de düşüyor galiba.
Evet kaliteye alarak bi dene, fps 60in üzerine çıkarsa grafik ayarlarını yükselterek daha iyi bir oyun deneyimi yaşarsın.

Peki işleme çozunurlugu ve işleme ölcegi ne yapiyor?
Fsr kadar olmasada birebir aynı özelliği uyguluyor. Fakat görüntü daha çok bozuluyor, Fsr'da farkedilmeyecek kadar az kalite kaybı yaşanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…