R5 3600 GTX 1650S sistemde God of War ayarları nasıl olmalı?

İşletim sistemi
Windows 11
Yer
Plant Dingolfing, Almanya
RAM
16GB 2666mhz
Ekran kartı
1650 Super
İşlemci
Ryzen 5 3600
Merhaba, sistemimde gerekli olan bileşenlerden R5 3600, GTX 1650 Super ve 16 GB RAM var.

1710052726952.png

Buradaki ayarları nasıl yapmalıyım? Bazıları FSR kapatmış bazıları fullemiş falan. Ne yapayım bilemedim.

@SiyahPassat @Kaan Diktaş @balkann

Son düzenleyen: Moderatör:
FSRı açarak denedin mi fpsin 60in üstüne çıkar büyük ihtimalle

Ayrıca doku kalitesi fpsi baya etkiliyor eğer ki FSRı açmak istemiyorsan doku kalitesini ortaya al fps dengelenir yine biraz
FSR ne işe yarıyor tam bilmiyorum. Senin önerin nedir tek tek söylermisin dengeli bir ayar olsun.

FSR ne işe yarıyor tam bilmiyorum. Senin önerin nedir tek tek söylermisin dengeli bir ayar olsun.
FSR hayat kurtarıcı birşey diyeyim sen anla çözünürlüğü düşürüp sana 1080p görüntü veriyor FSR'ı kalite moduna alırsan görüntüden çok ama çok az ödün verip ciddi fps artışı sağlayabilirsin. Hatta tüm ayarları ultraya alsan bile 60fps verebilir oyuna girdiğinde şuanki ayarlarında FSR'ı açarak bi dene sonrasında grafik ayarlarını yükseltirsin.

.

Dosya Ekleri

• IMG_20240310_134511.jpg
    IMG_20240310_134511.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 24
FSR hayat kurtarıcı birşey diyeyim sen anla çözünürlüğü düşürüp sana 1080p görüntü veriyor FSR'ı kalite moduna alırsan görüntüden çok ama çok az ödün verip ciddi fps artışı sağlayabilirsin. Hatta tüm ayarları ultraya alsan bile 60fps verebilir oyuna girdiğinde şuanki ayarlarında FSR'ı açarak bi dene sonrasında grafik ayarlarını yükseltirsin.
Şuanki ayarlarda FSR'ı kaliteye mi ayarla diyorsun yani? İşleme çözünürlüğü de düşüyor galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı