R5 3600 GTX 1660 Super Corsair Spec Delta 550W PSU yeter mi?

emre.sahin

Hectopat
Daha fazla  
Kasamı önceden almıştım içerisinde gelen PSU VS550W toplayacağım sistem için yeter mi? Yetmeyip kapanma gibi sorunlar çıkar mı?
Ryzen 5 3600 işlemci
Corsair 3000MHz 2x8 16 GB RAM
MSI GTX 1660 Super Gaming X ekran kartı
MSI B450 GAMING Plus Max anakart
WD 500GB SSD.

Ben de erken almadığıma pişman oldum şu an en ucuz 800 TL. Acaba tekrar 750 TL civarına düşer mi diye bekliyorum. Hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileği ile.

Teşekkür ederim kasayı aldım ama daha içi boş :) düşmez diye tahmin ediyorum bende keşke ana bileşenleri 20 gün önceden alsaymışım pişman oldum bayağı zam geldi dolar 6.93.

Ben de erken almadığıma pişman oldum şu an en ucuz 800 tl. Acaba tekrar 750 tl civarına düşer mi diye bekliyorum. Hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileği ile.

Spec Delta'ya 800 TL vereceğine bu kasayı alabilirsin. Xigmatek markasını anlatmama gerek yok sanırım.

Spec Delta'ya 800 TL vereceğine bu kasayı alabilirsin. Xigmatek markasını anlatmama gerek yok sanırım.
Teşekkürler ancak kullanan bir arkadasimdan cok sesli çalıştığına dair olumsuz yorum aldım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı