R5 3600 GTX 1660 Super Sistem Nasıldır?

Bütçe
7000-7500 TL
Stok sorunları yaz gibi düzelecek deniyor, size kalmış bekleyip beklememek. QP güvenilir sitedir.

Vallahi 1650S idare etmez be ederde bende zaten şu an 1050 Ti var.

Vallahi 1650S idare etmez be ederde bende zaten şu an 1050 Ti var.

Kanka sen neler oynayacaksınki o zaman bence de stok beklemek daha mantıklı şu sıra ekran kartı bulunmuyor. GTX 1660 Super olsa onu koyardım. Ama bence o sisteme o parayı vermek yazık olur.

Güzel öneri ama ekran kartı stokları acaba ne zaman düzelir. :/

11. nesil beklemek saçma bende RTX 3000 serisi çıkınca ekran kartları PS 5 ve Xbox çıkınca da oyun konsolları ucuzlar diye bekliyordum ama. Bence R5 3600 1400 TL en iyi işlemci sadece şu ekran kartları mining yüzünden aşırı pahalı ve stok yok.

10400f 3600'ten oyun konusunda daha başarılı. Intel şaşırtabilir 11. nesilde.

Stok sorunları yaz gibi düzelecek deniyor, size kalmış bekleyip beklememek. Qp güvenilir sitedir.

Hmm o zaman beklemeliyim gibi.

Kanka sen neler oynayacaksınki o zaman bence de stok beklemek daha mantıklı şu sıra ekran kartı bulunmuyor. GTX 1660 Super olsa onu koyardım. Ama bence o sisteme o parayı vermek yazık olur.

Steam PUBG, GTA V, LoL, pubgm falan.

Tahmini olarak martın sonu veya nisanın ortası veya mayısın başları gibi. Tam belli değil ama beklenebilir. Zaten NVİDİA cephesinden gelen yeni duyuru cidden çok güzel oldu bu açıdan ve fiyatlar daha ekran de düşebilir. Açıklamada ekran kartlarının "oyun" ve "kazım" işlemleri için aynı ekran kartlarını değil farklı ekran kartı türleri olacak. Yani gaming ekran kartı alanlar mining, mining ekran kartları gaming görevinde kullanılamayacaklar. Yani NVIDIA cephesinden gelen bu son eklenti tarihleri değiştirecektir ve bu tarihler net değil maalesef.

7000 TL böyle bir sistem için çok fazla ya ayrı ayrı al bari SSD kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…