R5 3600 GTX 1660 Super Sistem Nasıldır?

Bütçe
7000-7500 TL
Tahmini olarak Mart'ın sonu veya nisanın ortası veya mayıs'ın başları gibi. Tam belli değil ama beklenebilir. Zaten NVIDIA cephesinden gelen yeni duyuru cidden çok güzel oldu bu açıdan ve fiyatlar daha ekran de düşebilir. Açıklamada ekran kartlarının "oyun" ve "kazım" işlemleri için aynı ekran kartlarını değil farklı ekran kartı türleri olacak. Yani Gaming ekran kartı alanlar mining, mining ekran kartları Gaming görevinde kullanılamayacaklar. Yani NVIDIA cephesinden gelen bu son eklenti tarihleri değiştirecektir ve bu tarihler net değil maalesef.

Bu bilgi için sağ ol hocam.

7000 TL böyle bir sistem için çok fazla ya ayrı ayrı al bari SSD kötü.

SSD seçmedim zaten sadece SSD seçimleri o şekilde bir hazır PC üzerinden parçaları değiştirdim diyorum ya. SSD seçmedim zaten o SSD'ler pek iyi değil zaten biliyorum. :)

Bu yazdığın sistemdeki ekran kartı-ana kart-işlemci bu üçünün aynısını ben 2-3 ay kadar önce topladım. Dediğin oyunlarda da gta v oynamıyorum ama 70 fpsleri verir diye düşünüyorum ama steam pubg falan gayet iyi ideal ayarlarda 120-140 fps arası alıyorum ki 140a sabitledim fpsi. Lol değil dota oynuyorum orda da 140 fps max ayarlarda.

Ben aldıktan sonra araştırdım msi b450m a pro max yerine gigabyte b450 s2h düşünebilirsin forumlarda hep daha iyi olduğu ekstra mosfetmi ne soğtucusu oldugu söyleniyor. O fiyata değmez diyen arkadaşlar zaten 300 500 1000 tl daha paramız olsa biz de rtx alırdık en kötü. Hee rtx 3060 gelecek ama bu sefer ryzen5 3600 le darboğaz yapabilir işlemci arttırmak gerekebilir falan her türlü para işine dönüşüyor olay.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı