R5 3600 GTX 1660 Super Sistem toplama önerisi

Bütçe
5000-6000
Darboğaz olmayacağını düşünüyorum ama benim attığım sistemde 3500x var upgrade yapmadan uzunca kullanırsınız

Bakabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence RX 5600 XT daha mantıklı:

Darboğaz olmayacağını düşünüyorum ama benim attığım sistemde 3500x var upgrade yapmadan uzunca kullanırsınız
Evet haklısınız bana da mantıklı geldi 3500x li attığınız sistem. Bu sisteme de 550w yeterli dir değil mi ?

Bu ekran kartını da beğeniyorum fakat, ekran kartı nvidia olması sizce daha iyi olmaz mı ?

RT zaten RTX 2060 için yok sayılabilir. RX 5600 XT ile neredeyse aynı performansa sahip bir ekran kartı ama bir yerde giriş seviyesi bir yerde üst seviye model.
bende okuduğumda Rt 2070 den başlıyor dememdeki neden buydu o yuzden 2060 tarafına hiç bakmamıştım.

Bu sistemi anakartı b450 mk yaparak alabilirsiniz.

fiyattan dolayı mı diyorsunuz, yoksa performans olarak mı ? msi tomahawk'a kıyasla asus b450 mk daha mı tercih edilebilir sizce ?
İşlemci 3600 ve 5600xt 2060 dengi bir kart. Fiyata göre iyi bir sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…