Aklımda iki tane PSU var aslında ama wolt konusunda emin değilim. Kafamda olanları aşağıya ekliyorum yine üzerine PSU önerebilirsiniz bunlar uymuyorsa.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
urun.gittigidiyor.com
Üzgün atamnızın sebebi nedir? Shakron markası Corsair PSU'lardan daha iyi
En ucuz XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.300,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
urun.gittigidiyor.com
Üzgün atamnızın sebebi nedir? Shakron markası Corsair PSU'lardan daha iyi
Aklımda iki tane PSU var aslında ama wolt konusunda emin değilim. Kafamda olanları aşağıya ekliyorum yine üzerine PSU önerebilirsiniz bunlar uymuyorsa.
En ucuz XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.300,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Modele bakılır, markaya değil.
Gerçekten bana üzgün mü attın ? @364485 attığın PSU'nun güvenlik eksikleri var.
FSP Speed Series Hydro 600 W 80+ Bronze 12 CM Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.