R5 3600 için 500 TL'ye termal macun önerisi

Bundan bahsediyorum. Sıvı metal değil. Düz termal macun. Pompout sorunu macunun yana kayması gibi bir şey. Macun yana kayıp işlemciye yayılmıyor ve etkisini yitiriyor.

Yüksek sıcaklık acaba bu problemden olmuş olabilir mi? Soğutucuyla gelen MX4 kullanmıştım ilk kurulumda, dün sökerken gördüm soğutucu plakasıyla işlemci arasında macun yok gibiydi neredeyse çok inceydi garip gözüküyordu.
 
Moderatör saçma bir sebepten ceza vermiş ve 500TL'yi başlığa yazmış, o kadar harcamayı düşünmüyordum zaten, ve ürün linki atabilir misiniz?



Moderatör başlığı değiştirmiş hocam. Termal grizzlynin hangi ürünleri sıvı metal hangileri macun bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Ayrıca birden fazla işlemciye kullanma ihtimalim var bunlar tek kullanımlık değil mi? Ve ürün link lütfen.



Metal mi bu yoksa macun mu? Ve ürün link lütfen.



Hocam yazdığım gibi işlemcinin silikonu kötü, ısınıyor bayağı, boşta 55 60 gördüğü oluyor, yükte oyuna bağlı değişiyor ama en yüksek 90 gördüm frekans kısıyor o noktada zaten. İhtiyacım var yani aslında kaliteli bir macuna, işlemci değişimi de kesin değil 3080 tamir olmazsa değiştirmeyeceğim.



Pumpout sorunu nedir?
E34 varken oyunda 90 derece oluyorsa sıkıntı var kardeşim.
 
Oyunda 90 olmasının normal şartlarda imkanı yok, soğutucuyu adamakıllı takabildiğine emin değilim.

Kurulum talimatlarını adım adım uygulamıştım aslında, plastik folyo unutmadım, macunu gösterildiği şekilde sürdüm, vidaları sonuna kadar sıkana kadar çapraz şekilde sıkmıştım falan. 2 yıl civarı oldu ama net aklımda kalmış niyeyse. 😂

Ya da 2 yıldır macun değişmedim diye son zamanlarda mı arttı acaba..
 
Kurulum talimatlarını adım adım uygulamıştım aslında, plastik folyo unutmadım, macunu gösterildiği şekilde sürdüm, vidaları sonuna kadar sıkana kadar çapraz şekilde sıkmıştım falan. 2 yıl civarı oldu ama net aklımda kalmış niyeyse

Ya da 2 yıldır macun değişmedim diye son zamanlarda mı arttı acaba..
Şey yapsana BIOS sıfırla sonra da XMP aç yeter. Belki voltaj verildi işlemciye sonra da unuttun belli olmaz.
 
@Okan Demiray @SadeceYiğit @Kaan Diktaş.

Akakçe'nin yönlendirdiği Trendyol'daki muji satıcısından aldığım krayonaut sahte çıktı, teslimatı aldıktan 45sn sonra iade talebi açtım 😂 mümkünse böyle bir problem yaşamayacağım bir link yollayabilir misiniz?

230TL olmasından belliydi zaten...
 

Geri
Yukarı