Asetra
Megapat
O zaman alacağımın yere danışayım. Elimde ki eski parçaları verip işlemci ve anakart ı almayı düşünüyorum. Önerileriniz için teşekkürler gigabyte ı ve tomahawk ı sorduralım.
Gigabyte ile genel farkları Gigabyte Mini ATX, Tomahawk ATX. ATX olduğu için Tomahawk upgrade konusunda daha açık, daha fazla PCIE slotu var, daha fazla ram slotu var. Bir de Tomahawk'ın vrm soğutması daha iyi diye biliyorum. Ama overclock yapılmayacaksa, 2 tane ram slotu yeterliyse, PCIE slotları gereksizse Gigabyte alıp geçilir. Ama para varsa veya bunlardan birisi önemliyse Tomahawk alınır.Gigabyte’yi kullanmadığım için ona yorum yapamam.
Tomahawkı bios güncellemesi yapmamak için almıştım, güncellemeden çalıştı ancak ne için yaptığımı hatırlamıyorum kendim güncelledim biosu. Ben zor bir şey sanıyordum, kolayca hallettim.
Bios ekranı sade anlaşılır. (Biosa çok yabancıyımdır yine de zorlanmadım)
Vram soğutucusu var.(overclok yapacaksan,)
Biosta overclok profili var iki adet.
RGB’si çok göze batmıyor, hafif ışık yani.
Başkada ekleyebileceğim bir şey yok hocam. Ben de sistem güncellerken bu forumdan bilgi danışma hizmeti aldım. 3600 tomahawk max ve 24g2u dizdim, memnunum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.