R5 3600 için Anakart Tavsiyesi

• Konuyu başlatan k4ptan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.862

k4ptan

Centipat
Yapmakta bulunduğum upgrade sırası şimdi belirlemiş olduğum işlemcinin yerleşeceği anakart lazım. Bu işlemciye uygun bir tavsiyeniz var mı?

Bütçe belirtmezseniz yardımcı olunamaz.

Kişisel tavsiyem B450 TOMAHAWK MAX, bütçe kısıtlıysa B450 Gaming X.

Tak çalıştır yani bios güncellemesi yapmadan kullanmak istiyorsanız b450 kartların max modelini seçmelisiniz buna örnek olarak verebileceğim anakart B450M Pro M2 Max ses driverleri gayet iyi

Sadece MAX modellerinde değil normal modellerin yeni serilerinde "Ryzen Gen 3 Ready" olarak belirtiliyor.

B450 Gaming PLUS MAX modeli tercih edilebilir. Uygun bir tavsiye diyerek sorunun ucunu çok açık bırakmışsınız. Bütçe belirtin ki o bantta en iyisini önermeye çalışalım.

Sizin için olan "aşırıya kaçma" aralığı ile benimki çok farklı olabilir, diğer arkadaşlar ısrarla bütçenizi sorduğu halde labirent gibi çıkmaza koyacak cevap vermenizi anlamıyorum.
İşlemcinize uygun onlarca uygun anakart var, 500 TL'lik modelde var 2000 TL'lik model de var.
Size yardımcı olmak istiyen insanlara şu kadar bütçe ayıracağım demek zor olmamalı.

Sizin için olan "aşırıya kaçma" aralığı ile benimki çok farklı olabilir, diğer arkadaşlar ısrarla bütçenizi sorduğu halde labirent gibi çıkmaza koyacak cevap vermenizi anlamıyorum.
İşlemcinize uygun onlarca uygun anakart var, 500 TL'lik modelde var 2000 TL'lik model de var.
Size yardımcı olmak istiyen insanlara şu kadar bütçe ayıracağım demek zor olmamalı.
Hemen ekliyorum 650- 700

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı