RX6600 Bakabilirsin 2. elde 5000TL. Bütçe?
Bütçenize göre değişir.rx6600, 3060 12gb, rx 6700 alınabilir.Güncel olarak Ryzen 5 3600 işlemciye hangi ekran kartı alınır? Sıfır veya ikinci el. Bir miktar darboğaz olmasında sakınca yok, belki işlemciyi güncelleyebilirim ileride.
Bütçe belirlemedim. Şu an piyasayı bilmiyorum hiç.
Güncel olarak Ryzen 5 3600 işlemciye hangi ekran kartı alınır? Sıfır veya ikinci el. Bir miktar darboğaz olmasında sakınca yok, belki işlemciyi güncelleyebilirim ileride.
Amacin F/P ise AMD tarafinda 6600 XT alabilirsin ama unutma, bu serilerdeki AMD nadir de olsa driver sorunu ve oyunlarda grafiksel piksel bozulmalar olabiliyor.
Amacin daha iyi goruntuyse ve biraz daha butceni arttirip DLSS RTX teknoljilerini onemsiyorsan RTX 3060 12 GB oneririm.
AMD 9000 serisiyle DLSS gibi konularda NVIDIA'ya goruntu kalitesi anlamında yaklasti ama eski serilerinde goruntu pek de kaliteli degil![]()
Driver sorunları 6xxx serisinde düzeltildi. 3060 alacağıma 6700XT alırım. Artık şu önyargılarınızı kırın!
Aynı dünyada yaşamıyoruz galiba bende kullandım, grafiksel oyunlarda hareket ettiğinde etraftaki bozulmaları ve fg teknolojileri açıldığında kaplama ve grafiklerin kalite düşüşünü tek gören benim herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.